Våbnene er tilbage på Jagt & Outdoor!

Det har de seneste år ikke været muligt at præsentere våben på messen i Odense, men i år vender de stærkt tilbage på jagtmessen. Derudover vil en af de helt store våben-udstillere præsentere en eksklusiv verdensnyhed på messen.

Når Jagt & Outdoor slår dørene op i april, vil messens gæster igen kunne gå på opdagelse blandt våben og jagtudstyr. Messen har ikke haft mulighed for at fremvise våben de seneste år, men nu vender skydevåbnene stærkt tilbage.

– Vi har arbejdet meget hårdt på at sikre, at Jagt & Outdoor 2024 bliver den velkendte og kvalitetsbevidste messe, som vi alle kender. Derfor er vi meget glade for at kunne fortælle, at årets messe som tidligere vil have en stor udstilling med våben, fortæller projektleder på Jagt & Outdoor, Trine Muff.

Et mekka for de våbenglade
På messen vil man kunne opleve et stort område med fokus på våben – og udbuddet vil indeholde alt, som enhver jæger kan ønske sig. Og helt eksklusivt vil messen kunne præsentere en stor nyhed.

– Vi kan allerede nu afsløre, at der kommer en skarpladt verdensnyhed med på messen. Det bliver stort, spændende og noget, du ikke må gå glip af, fortæller Trine Muff.

Blaser Group ApS tilbage på Jagt & Outdoor
Blandt udstillerne på årets messe er således ikke mindst Blaser Group ApS, som repræsenterer mærkerne Blaser, Sauer, Mauser, Minox og Liemke.

Thomas Danielsen, CEO for Blaser Group ApS, ser meget frem til igen at være repræsenteret på Jagt & Outdoor:

– Vi glæder os til at kunne fremvise vores produkter ved et af de vigtigste jagtevents i 2024. Det gælder ikke mindst dette år, hvor vi har et arsenal af nyheder fra alle vores brands med til Odense – specielt ser vi frem til at præsentere vores nye Sauer 505 som Jagt & Outdoor naturligvis er et oplagt udstillingsvindue for, fortæller Thomas Danielsen.

Det er fortsat muligt at booke stand på Jagt & Outdoor 2024 – kontakt blot vores sælger, Susanne Tjørnehøj, på +45 29 37 45 49 eller stj@occ.dk.

da_DK