Nordisk Safari Klub på Jagt & Outdoor 2024!

Også i år deltager Nordisk Safari Klub på Jagt & Outdoor, med en 100 m2 stand, hvor hovedparten af bestyrelsen selvfølgelig vil være til stede.

På NSK’s stand vil der ligeledes være en flot trofæudstilling med masser af imponerende trofæer, ligesom Claus Olesen fra Naturcentret deltager hele weekenden, med spændende aktiviteter for børn og ungdommelige sjæle – et sjovt stop for hele familien.

I forbindelse med standen vil der desuden være mulighed for trofæopmåling af gæsternes medbragte trofæer: her er det muligt at efterlade sit trofæ til udstilling og en spændende konkurrence, om hvilket trofæ de besøgende helst ville have hængende hjemme hos dem selv. 

Dagens vinder modtager en flot præmie fra Pinewood, og om søndagen uddeles en lidt større præmie for weekendens trofæ – ligeledes fra Pinewood. Vi opfordrer derfor alle til at lade deres trofæ blive på messen, fra fredag til søndag, så det deltager i afstemningen alle dagene.

I løbet af weekenden vil der desuden være forskellige foredrag og indlæg på scenen, hvor en del af foredragsholderne efterfølgende vil være at træffe på Nordisk Safari Klubs stand.

I forbindelse med messen afholder NSK også Generalforsamling, lørdag d. 6. april kl. 16.30. hvor alle medlemmer er velkomne.

Vi glæder os meget over at byde Nordisk Safari Klub velkommen på Jagt & Outdoor 2024!

da_DK