Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser er gældende for produkter købt på danbillet.eventii.dk og jagtogoutdoor.dk

1. Billetbetingelser  

1.1 Ved køb af billetter via www.danbillet.eventii.dk accepteres Odense Sport og Events cookie- og privatlivspolitik samtidigt. Opsamlede persondataoplysninger, i forbindelse med oprettelse af bruger og brug af sitet i øvrigt, behandles i overensstemmelse med vores persondatapolitik.

1.2 Billetter accepteres kun med gyldig stregkode/QR-kode. Stregkoden/QR-koden accepteres kun én gang. Dermed er det ikke tilladt at kopiere billetten eller forsøgt anvendt flere gange.

1.3 Enhver kopiering af billetter med henblik på videredistribution er strengt forbudt og medfører politianmeldelse.

1.4 Billetter må kun omsættes fra officielle Odense Sport & Event salgssteder. Odense Sport & Event har intet ansvar for billetter købt via uofficielle salgskanaler.

1.5 Billetter byttes ikke og tages ikke retur. Hvis Jagt & Outdoor flyttes gælder billetten til det nye messetidspunkt. I tilfælde af aflysning uden erstatningsdato refunderes billetkøb.

1.6 Billetter må ikke videresælges til et højere beløb, end de er erhvervet for eller videresælges med et erhvervsmæssigt formål. Der gøres opmærksom, at ifølge “Lov (2007-05-23 nr. 458) om videresalg af billetter til kultur- og idrætsarrangementer” er ulovligt at søge fortjeneste gennem videresalg af billetter.

1.7 Alle gæster hos Odense Sport & Event skal overholde virksomhedensordensreglement

2. Generelle betingelser

2.1 Ved køb af billetter via danbillet.eventii.dk accepteres Odense Sport & Eventscookie- og privatlivspolitik samtidig.

2.2 Billetter købt hos Odense Sport & Event refunderes ikke.

2.3 Odense Sport & Event står ikke til ansvar for kopiering og/eller videresalg af billetter.

2.4 Odense Sport & Event har retten til visitation i Odense Congress Center, samt kræve fremvisning af legimitation.

2.5 Odense Sport & Event forbeholder sig retten til at ændre handelsbetingelserne. 

da_DK