Billetsalget til Jagt & Outdoor 2024 er åbent

Så er billetsalget til Jagt & Outdoor 2024 åbnet – og med en stærk rabat til de hurtige. Grib chancen for at sikre dig adgang til en af årets største, bredeste og mest fagligt velfunderede events for alle med en passion for jagt og friluftsliv.

Du kan nu købe billet til næste års Jagt & Outdoor og – helt frem til nytår – endda til en helt særlig early bird-pris på kun:

Voksne: 100 kr. pr. styk
Børn: 50 kr. pr. styk

Efter den 31. december stiger onlineprisen til 135 kr. for voksne (150 kr. i døren) og 85 kr. for børn (100 kr. i døren), så det er en perfekt mulighed for at få julegaven i hus til dem, der værdsætter natur og udendørsaktiviteter.

Jagt & Outdoor 2024 tilbyder mere end blot en traditionel messe: det er et samlingspunkt for entusiaster, hvor du kan opleve alt fra nyeste udstyr og tendenser til inspirerende foredrag. Et sted, hvor ligesindede kan mødes og dele deres passion fra A til Z.

Ses vi til Jagt & Outdoor 2024 den 5.-7. april i Odense? Vi forventer stor efterspørgsel på billetterne, så få fingrene i dine billetter allerede i dag!

da_DK