Hal A: Jagtrejser & trofæmontering

I Hal A på Jagt & Outdoor 2024 er der fokus på jagtrejser og trofæmontering. Besøgende kan se frem til et bredt udvalg af rejser, herunder trofæjagt, reguleringsjagt og fuglejagtrejser.

I hallen finder du et mekka for jægeren, der rejser, med destinationer, der spænder fra lokale skove til eksotiske savanner og fjerne tundraer.

Hver jagtrejse er et eventyr, der venter på at blive oplevet, med udstillere, der tilbyder alt fra sporing af storvildt til subtil fuglejagt. Her er rejser for enhver smag, om du foretrækker en traditionel tilgang med riffel og kikkertsigte, eller om du søger spændingen ved buejagt.

Trofæmontering fra A-Z
Herudover kan gæsterne i Hal A opleve kunsten og det unikke håndværk involveret i trofæmontering – og se en omfattende udstilling af monteringerne fra nogle af landets dygtigste eksperter.

Trofæmontering præsenteres af specialister, der fanger essensen af jagten i deres arbejde: fra det rå til det raffinerede, fra det enkle til det ekstravagante ved de præcis, hvordan de bevarer jægerens stolte øjeblikke i kunstværker, der kan pryde vægge og samlinger.

Alt i alt er Hal A på Jagt & Outdoor stedet, hvor du kan opleve det nyeste og bedste indenfor jagtrejser i ind- og udland – og hvordan du bevarer dine stolteste jagtminder for fremtiden.

 Klik her for at se hele udstillerlisten i alle messens haller.

da_DK