Hal C: Alt i grej til jægeren og outdoormennesket

I Hal C venter der en verden af udstyr og oplevelser for enhver jæger og outdoor-entusiast:  det bedste af det bedste inden for jagt- og friluftsliv, hvor passionerede besøgende kan udforske en bred vifte af grej, tøj, og meget mere.

Fra det nyeste inden for robust og vejrbestandigt tøj, der kan holde dig tør og komfortabel i al slags vejr, til avanceret udstyr, der forbedrer din jagtoplevelse – i Hal C er alt, hvad du skal bruge til en vellykket tur i skoven, ved søen eller på bjerget.

Knive af højeste kvalitet, der er en drøm for enhver knivsamler eller friluftsmenneske, er også at finde blandt de mange stande – lige fra funktionelle multiværktøjer til specialdesignede jagtknive. Husk også at det er i Hal C, at deltagerne i DM i Kniv arbejder med deres bud på årets bedste knive.

For dem, der er interesseret i transport til mere ufremkommelige steder, vil der være mulighed for at opleve en række terrængående køretøjer, som kan klare diverse outdoor-udfordringer.

Desuden vil der være stande med alt til den kulinariske side af jagt- og outdoor-livet. Her finder du alt fra lokale gourmetprodukter til et udvalg af fine spiritusser, som kan nydes efter en dag i det fri.

Hal C tilbyder også besøgende muligheden for at møde eksperter inden for de forskellige felter, få hands-on oplevelser og live-demonstrationer: en oplagt chance for at samle ny viden, tips og tricks, som kan bruges til at forbedre ens egne eventyr.

Uanset om du er erfaren jæger eller ny i outdoor-livet, har Hal C noget for alle. Det er stedet, du kan udforske nye produkter, opdatere dit udstyr og finde inspiration til fremtidige udforskninger af det store udendørs. Kom og bliv en del af et fællesskab, hvor passionen for naturen er fællesnævneren.

Se hele udstillerlisten i Hal C – og alt det andet du finder på årets messe – her.

da_DK