Thomas Rode & Adam Price: Om jagt, etik og MAD!

Thomas Rode og Adam Price, begge velkendte navne i gastronomiens verden, har fundet en fælles passion i jagten og dens kulinariske muligheder. På Jagt & Outdoor sætter de fokus på, hvordan – og hvorfor – de tilbereder og værdsætter det vilde kød.

Thomas og Adam opfatter vildtkød som en unik og værdifuld ressource, der fortjener en plads i det moderne køkken, langt ud over de traditionelle opskrifter, som ofte er domineret af fløde og bacon.

Som gamle venner i gastronomiens verden er de nu også blevet forbrødrede i jagtens verden, hvilket gør det helt naturligt for dem at fremhæve den kulinariske side af jagten.

En god smag i munden
De to kokke går på scenen med et budskab om, at det ikke kun er en vigtig etisk beslutning at spise det vildt, man nedlægger, men at vildtkød i kulinarisk forstand også tilbyder helt unikke smagsoplevelser.

De understreger desuden vigtigheden af at udnytte hele byttet, ikke kun af hensyn til dyrevelfærd, men også for klimaets skyld.

Under deres præsentation på messen vil Rode og Price tilberede en vildtret, der demonstrerer deres tilgang til madlavning: innovativ, ansvarlig og uden unødvendige tilsætningsstoffer. De ønsker at inspirere publikum til at tænke anderledes om vildt og demonstrere, hvordan man kan skabe lækre, bæredygtige og etiske retter.

Efter demonstrationen vil der være mulighed for at stille spørgsmål, så deltagerne kan få en dybere forståelse af jagt, bæredygtighed og gastronomi. Rode og Prices oplæg er ikke kun en mulighed for at se to mestre i arbejde; det er en invitation til at deltage i en større samtale om jagtens rolle i fremtidens madkultur.

Rigtig god fornøjelse!

 

Thomas Rode og Adam Price fortæller og kokkererer på hovedscenen fredag den 5. april kl. 17.00. Se hele programmet for hovedscenen her.

da_DK