Støt en god sag på Jagt & Outdoor: Konservatorers håndværk støtter børn med kræft

Oplev fem topkonservatorer fra hele verden arbejde live på Jagt & Outdoor for at støtte børn ramt af kræft.

På dette års Jagt & Outdoor får du en enestående mulighed for at opleve en gruppe af verdens mest dygtige konservatorer i aktion – og endda i en god sags tjeneste. De er nogle af de bedste inden for deres felt og vil live demonstrere deres færdigheder ved at færdiggøre en række imponerende trofæer.

Denne live-demonstration giver dig en unik indsigt i konservatorernes præcise og detaljerede arbejde, hvor du kan følge processen fra start til slut og endda stille spørgsmål undervejs.

Et godt stykke håndværk i en god sags tjeneste
Men der er mere end kun færdigheder på spil. Når trofæerne er fuldendt, vil de blive auktioneret bort, og alle indtægterne går til Kræftens Bekæmpelses kampagne ‘Kræft er ikke for børn’, der støtter børn og unge ramt af kræft.

Dette initiativ, ledet af Brian Filipsen, tilbyder ikke kun en chance for at beundre uovertruffet håndværk, men også at bidrage til en vigtig sag. Brian Filipsen kommer også selv til at deltage som konservator og bidrager med et værk.

Kom forbi og kig med! Det er ikke hver dag, du får chancen for at observere ægte konservatorkunst udfolde sig direkte foran dig.

De deltagende konservatorer er:

  • Roland Kaiser fra Tyskland
  • Pernille Stenby fra Danmark
  • Krzysztof Gawlas fra Polen
  • Ken Walker fra Canada
  • Davor Pinjuh fra Kroatien

Oplev det ”Arbejdende værksted med ekspert-konservatorer” i Hal A på stand nr. 1423 lørdag den 6. april fra kl. 10.00-14.00.

da_DK