Book jeres stand på Jagt & Outdoor’24

Forberedelserne til Jagt & Outdoor 2024 er godt i gang, og det er tydeligt, at interessen for at blive del af messen næste år er stor! Mange har allerede sikret deres stand så, hvis I endnu ikke har booket jeres, er nu et rigtig godt tidspunkt at kontakte os.

Næste års Jagt & Outdoor byder på noget helt særligt: Vi samler alt det bedste inden for jagt og friluftsliv, og det er jeres chance for at vise alt, hvad I kan tilbyde, til et særdeles købestærkt publikum. Uanset om I er en del af en stor organisation eller en mindre specialbutik, venter kunderne på jer til Jagt & Outdoor’24.

På messen kan I forvente et publikum, der deler jeres passion for jagt og natur, og som er ivrige efter at udforske de nyeste trends og produkter. Det er også en unik mulighed for at netværke med branchens eksperter og bygge nye relationer.

Vores sælger, Susanne, har både telefon og mail åben, klar til at besvare eventuelle spørgsmål og hjælpe jer med at booke den perfekte stand, der sikrer at Jagt & Outdoor’24 bliver en bragende succes for jeres forretning.

Ring eller skriv vil Susanne på: tlf. 29 37 45 49 eller stj@occ.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

da_DK