Nye tider – nyt logo og hjemmeside

Jagten og fritidslivet udvikler sig – og på Jagt & Outdoor udvikler vi os med den. Derfor er vi begejstrede for nu at kunne præsentere vores helt nye hjemmeside og visuelle identitet for messen, der både ser mod fremtiden og trækker tydelige tråde til fortiden.

Vores nye hjemmeside er designet med dig i tankerne. Den er strømlinet, intuitiv og nem at bruge, og skal være stedet hvor du løbende kan holde dig orienteret om, hvad den næste udgave af Jagt & Outdoor kommer til at byde på af udstillere, talere og aktiviteter.

Sammen med hjemmesiden lancerer vi også et helt nyt logo og ny visuel identitet for Jagt & Outdoor.

Vi har valgt et design, der på én og samme gang afspejler vores dedikation til at holde messen frisk, ambitiøs og nytænkende, samtidig med at den viser respekten for og vigtigheden af de jagtværdier, der har fulgt messen, lige siden begyndelsen.

Det nye logo symboliserer samtidig vores engagement i jagtcommunityet og vores dedikation til at være et samlingspunkt for jægere og outdoor-entusiaster. Med andre ord: en ligelig blanding af det moderne og det traditionelle – præcis som vores messe.

Tag et kig rundt på vores nye hjemmeside, og lad os vide, hvad I synes. Vi glæder os til at byde jer velkommen på messen og online – nu i en endnu bedre udgave!

da_DK