Stor jagtrejseauktion med Kingdom of Denmark

Glæd dig til en spændende oplevelse på SCI’s lokale chapter i Danmark, “Kingdom of Denmark”, hvor den store traditionelle jagtrejse-auktion igen i år finder sted.

Det enestående event, som afholdes på Jagt & Outdoor lørdag den 6. april 2024, byder på over 40 forskellige lots, med en samlet værdi på over to millioner kroner.

På auktionen har du mulighed for at byde på et bredt udvalg af fantastiske oplevelser og services. Blandt de mange tilbud finder du trofæmonteringsarbejde samt adskillige jagtrejser, der spænder fra det traditionelle til det ekstraordinære.

Highlights inkluderer:

  • Fuglejagt i Argentina for fire jægere
  • En intens bøffeljagt i Sydafrika på jagt efter en gammel dagga-boy
  • En unik junglefisketur i Belize
  • En eksklusiv jagttur til Mallorca for to jægere med fri afskydning af otte hybrid Balorean bucks per jæger
  • … og meget, meget mere

Auktionen er din chance for at erhverve en drømmerejse til en brøkdel af den normale pris og samtidig støtte SCI’s vigtige politiske arbejde for at bevare jagtmulighederne globalt.

Så sæt kryds i kalenderen og bliv en del af den gode stemning, hvor jagtentusiaster samles for at sikre sig enestående jagtrejser til uovertrufne priser.

… og hvis rygterne holder stik, kan deltagerne endda se frem til en aften med fri bar.

Alt i alt en aften hvor jagtpassioner deles, netværk udvides, og unikke oplevelser venter på at blive dit næste store eventyr. Vi ses til auktion med Kingdom of Denmark!

da_DK