Velkommen til Hundehallen på Jagt & Outdoor 2024!

Igen i år byder Jagt & Outdoor velkommen til alle jagthundeelskere og hundeentusiaster i øvrigt. Med et spændende og varieret program i Hundehallen, er der lagt op til tre dage fyldt med inspiration, læring og underholdning for både hunde og deres ejere.

Hal B på Jagt & Outdoor er en enestående mulighed for at lære mere om din hund, opleve nogle at de dygtigste hunde herhjemme i fuldt firspring, og tale med folkene, der træner dem.

Aktiviteterne i Hundehallen bliver løbende udvidet, så hold øje med programmet her, så du ved præcis hvad du kan glæde dig til.

Herunder kan du læse lidt mere om bare noget af hvad du kan se frem til:

Fredag den 5. april – Sådan træner du din jagthund
Glæd dig til en inspirerende session fra Simon Gabel fra Gabel Sport and Gundogs. Med 15 års erfaring i træning og føring af jagthunde og deltagelse i prøver samt mesterskaber i både Danmark og udlandet, deler Simon generøst ud af sin viden.

Med 11 hunde i kennelen – 7 Labradors og 4 Springer Spaniels – har Simon et bredt spektrum af erfaringer at trække på, når han lærer dig, hvordan du kan træne din jagthund effektivt.

Lørdag den 6. april – Dynamisk og aktiv dag med hunde
Lørdagen byder blandt andet på K9B biathlon, et spændende forhindringsløb med hund, som viser, hvordan man kan arbejde sammen med sin hund i aktive discipliner.

Senere byder vi velkommen til Odense Politi-hunde, hvor du kan få indblik i, hvordan politiet træner hunde til en bred vifte af opgaver ved hjælp af teknikken positiv forstærkning.

Søndag den 7. april – Politi og biathlon
Søndagen står i hundenes tegn med en række spændende aktiviteter. Oplev ikke mindst Rally, hvor forskellige hunde demonstrerer deres færdigheder, ligesom der over frokost igen er mulighed for at se Odense Politi-hunde i aktion, efterfulgt af endnu en omgang K9B biathlon-opvisning.

Gennem alle tre dage vil Hundehallen være et centrum for læring, inspiration og samvær for hundeelskere: en unik mulighed for at dykke ned i jagthundenes verden, møde ligesindede og ikke mindst få ny indsigt og inspiration til træning og samarbejde med din hund.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til nogle begivenhedsrige dage for hundeelskere af alle typer på Jagt & Outdoor 2024!

da_DK