Messeakademiet

På OCC er vores vigtigste opgave at sikre, at vores udstillere får det fulde udbytte af en messedeltagelse. Vi ved, hvor mange ressourcer og tid, der bliver lagt i en stand – og det skal bære frugt.
Derfor præsenterer vi nu Messeakademiet.

Få succes på Jagt & Outdoor

 • Har dit standpersonale styr på kropssproget og de skarpe salgsargumenter?
 • Er din stand designet til at maksimere engagement og interaktion med de besøgende?
 • Bruger du de rigtige værktøjer til at måle og evaluere succes på en messe?

Alt det – og meget mere, får du indsigt i via Messeakademiet. Hvordan? Nemt og simpelt – vi har sørget for, at du kan optimere din messeoplevelse markant via en række små, korte videokurser.


Hvad er Messeakademiet?

Messeakademiet er blevet til i samarbejde med rådgivningsfirmaet The Trade Show Academy, og er en banebrydende læringsplatform, specielt designet til udstillere på fag- og publikumsmesser.

Uanset om du er ny i branchen eller en garvet udstiller, så garanterer vi, at du vil få flere aha-oplevelser – og du kan sende dit standpersonale af sted med nye kompetencer, der kommer til at gøre en synlig forskel.

The Trade Show Academy er kendt både nationalt og internationalt for deres store ekspertise og 30 års erfaring inden for messe- og eventbranchen, og er din garanti for, at du får maksimal værdi ud af din messedeltagelse.

Hvordan fungerer det?

Messeakademiet består af en række små videokurser – og du vælger selv, hvilke, hvor mange og hvornår du vil se dem.

Fælles for kurserne er, at de er:

 • Effektiv læring på kort tid. Hvert onlinekursus tager maks. 30 minutter, og er opdelt i korte videoer på 1 – 7 minutter.
 • Praksisnære redskaber og real-life cases. Du bliver hjulpet godt i gang og får eksempler og løsninger på konkrete messeudfordringer.
 • Tilgængelige når du har tid. Se de dele af kurset, som er relevante for dig. Du kan se det hvor og hvornår det passer dig. 24/7.

Hvad får jeg ud af Messeakademiet?

Kurserne på akademiet dækker alle dele af det at tage sin virksomhed på messe. Det betyder, at du kan fokusere præcis på den eller de elementer, der er særligt vigtige for dig – for eksempel at:

 • Opnå målbare resultater: Lær at sætte klare, opnåelige mål for din messedeltagelse, og få værktøjer til at måle og evaluere din succes. Det betyder, at du altid ved, hvordan din investering bærer frugt.
 • Designe en attraktiv stand: Få eksperttips til at designe en stand, der fanger besøgendes opmærksomhed fra lang afstand og skaber engagement. Et veludformet standdesign er afgørende for at tiltrække de rigtige gæster.
 • Optimere besøgsoplevelsen: Lær, hvordan du indretter din stand i zoner, der maksimerer besøgendes oplevelse og interaktion – gør dit budskab klart og engagerende.
 • Forbedre din kommunikation: Få indsigt i, hvordan du bruger kropssprog og skarpe salgsargumenter til at imponere og fastholde besøgendes interesse. Effektiv kommunikation er nøglen til at skabe varige indtryk.
 • Følge effektivt op på leads efter messen: Få en trin-for-trin guide til at følge op på dine leads, så du kan konvertere interesserede besøgende til loyale kunder. En god opfølgningsstrategi øger din sandsynlighed for succes betydeligt.

Hvordan kommer jeg i gang?

Vil du gerne i gang med at øge afkastet af jeres messedeltagelse?

Så skriv til vores akademi-ansvarlige, Kaya Nielsen, på kani@occ.dk.

Vil du vide mere?

Her på linket kan du læse endnu mere om Messeakademiet, og hvad andre messeudstillere siger om deres erfaringer.

Du kan også gå direkte ind på www.messeakademiet.dk og få en forsmag på hvad der venter dig af ny viden og kompetencer.

da_DK