Varm nyhed fra SWAROVSKI OPTIK på Jagt & Outdoor 2022

09-03-2022

En grøn show-trailer triller ind i messeområdet. Nok ser den ikke ud af meget ved første øjekast. Men når dørene åbnes, produktudvalget rulles ud og de lokalproducerede møbler fra Østrig sættes på tæppet, så bydes der velkommen til en oplevelse, der vækker rejselysten.

I en perlerække af fantastiske udstillere har vi fornøjelsen af SWAROVSKI OPTIK. Den østrigske virksomhed, der blev stiftet i siden 1949, har specialiseret sig i udvikling og fremstilling af kvalitetsoptik i den innovative ånd. På Jagt & Outdoor 2022 medbringer SWAROVSKI OPTIK teamet hele produktportføljen – fra teleskoper, sigtekikkerter og håndkikkerter. Men også en varm nyhed er landet. Klar til at opleves.

SWAROVSKI OPTIK løfter nemlig sløret for sit første termiske produkt; Den nye tM 35.

tM 35 er fleksibel og kan bruges både som en håndspotter og clip-on enhed til observation og pålidelig identifikation af vildtet, både dag og nat. tM35 er kompatibel med næsten alle riffelsigter fra SWAROVSKI OPTIK i serierne Z8i, Z6i, Z5(i) og Z3. Som en clip-on med 1x optisk forstørrelse garanterer den i kombination med riffelsigter fra SWAROVSKI OPTIK et 100% pålideligt træfpunkt. Resultatet er et pålideligt komplet system, der ved montering ikke kræver indskydning på ny.

Sving forbi den grønne show-trailer til en oplevelse og introduktion af SWAROVSKI OPTIK’s helt nye varme produkt.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand