Trofæopmåling til Jagt & Outdoor!

20-10-2021

Tag dine jagttrofæer med til opmåling, når du besøger Jagt & Outdoor i Odense. Som noget helt nyt kan du også opleve en unik trofæudstilling skabt af messens gæster.

Når Jagt & Outdoor åbner dørene for landets jagt- og naturentusiaster den 1.-3. april 2022, kan du som besøgende få opmålt dine mindeværdige jagttrofæer på messen.

Det er en særdeles kompetent og erfaren opmåler, du kan møde på Jagt & Outdoor. Vi har nemlig indgået en aftale med zoologisk konservator Jacob Strunge fra Trophy Art.

Jacob Strunge er uddannet som opmåler for CIC, SCI og Rowland Ward’s Records of Big Game – dine trofæer er derfor i kyndige hænder, når opmålingen finder sted. Jacob startede Trophy Art tilbage i 2001 efter at have taget både den danske og finske svendeprøve, da han er udlært i Finland.

Trofæopmåling vil være at finde på en selvstændig stand med en central placering.

Gå på opdagelse i gæsternes jagttrofæer
Det kan være en udfordring at tage dit trofæ med til Jagt & Outdoor, når du også gerne vil opleve messens mange stande og aktiviteter. Derfor tilbyder vi at passe godt på dit trofæ før og efter opmålingen.

Dit trofæ vil blive hængt op i et kontrolleret og afspærret område, som alle messens gæster kan besøge og beundre. Det vil naturligvis ikke være muligt for gæsterne at komme helt tæt på trofæerne.

De mange medbragte jagttrofæer vil derfor kunne opleves i en helt unik trofæudstilling – skabt af gæsterne og sammensat af vidt forskellige arter nedlagt af jægere fra hele landet. Messens tre dage vil dermed opleve tre enestående udstillinger, bestående af gæsternes egne trofæer.

Så, tag dit jagttrofæ med til opmåling på Jagt & Outdoor – og fremvis samtidig dit værk til hele messen! Vi håber, at mange jægere vil medbringe deres imponerende jagttrofæer til messen.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand