Standsalget er åbent!

23-06-2023

Mesterskab, konkurrencer, udstilling, fællesskab og en fantastisk stemning. Jagt & Outdoor kan noget helt særligt, og der er mange grunde til, at du skal glæde dig til messen i 2024.

Ved den seneste Jagt & Outdoor i 2022 bød vi velkommen til 165 udstillere, og interessen er allerede mærkbar. Skal du have en god placering til din stand? Så er det ved at være nu, du skal kontakte os.

Måske tænker du mest på sol og sommer lige nu og ikke på, hvad du skal lave til april næste år?

Men der er god grund til at kontakte vores dygtige salgskonsulent, Susanne Tjørnehøj Jensen, inden, at feriestemningen for alvor begynder. Vi har nemlig åbnet for standsalget til Jagt & Outdoor, og det er nu, du skal slå til, hvis du gerne vil kunne vælge placeringen af din stand.

Vær med til Jagt & Outdoor i 2024

Jagt & Outdoor er dit helt uundværlige samlingssted, hvis du vil møde en masse entusiaster, der har outdoor-aktiviteter eller jagt som en dedikeret livsstil, og foruden at møde alle udstillerne kan gæsterne se frem til både konkurrencer og mesterskaber.

Blandt andet vil DM i kniv sørge for, at 20 af de skarpeste knivmagere står klar til at præsentere deres håndlavede jagtknive af højeste kvalitet.

Det er messen, du ikke vil gå glip af. Skal du være udstiller? Book din stand her eller kontakt Susanne i dag.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand