Professionel hundetræner: Oplev Mark Demaine på Jagt & Outdoor!

25-10-2021

Engelske Mark Demaine er en af de helt store internationale retrievertrænere. Hør ham fortælle og oplev hans prisvindende hundetræning på Jagt & Outdoor.

Der er masser af spændende aktiviteter i Hundehallen, når Jagt & Outdoor løber af stablen i 2022. Og nu kan vi løfte sløret for endnu en stor oplevelse: Vi får besøg af den anerkendte hundetræner Mark Demaine.

Mark Demaine tager turen fra England for at give de besøgende på Jagt & Outdoor et indblik i sin prisvindende retrievertræning. Mark har sine egne hunde med på messen, hvor han blandt andet vil fortælle om sin jagthundetræning.

Fokus på veltrænede retrievere
Som professionel hundetræner har Mark Demaine gjort det til sin levevej at træne hundeførere, der ønsker veltrænede retrievere. Mark både fører og opdrætter hunde under kennelnavnet Caytonfell Gundogs.

Hele seks gange har Mark kvalificeret hunde til det engelske retrievermesterskab The International Gundog League. Flere hunde er blevet trænet frem til den flotte titel Field Trial Champion, der kan oversættes til Markprøve Champion. Derudover er Mark også markprøvedommer i England, og han bruger derfor meget tid på at observere, træne og bedømme hundenes jagtlige egenskaber. I år skal Mark dømme i det engelske retrievermesterskab til november – en stor ære, som kun ganske få retrieverdommere opnår.

Vi er hos Jagt & Outdoor glade for at kunne byde velkommen til en så videns stærk og kompetencetung professionel hundetræner som Mark Demaine. Vi glæder os til at opleve ham på messen.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand