Oplev professionel jæger og eventyrer: Freddy Wulff!

26-01-2022

Mød manden med jagt i blodet og titlen som Danmarks vildeste eventyrer, når Freddy Wulff holder foredrag på Jagt & Outdoor i Odense.

Er du vild med jagt? Så må du ikke gå glip af et foredrag med manden, der har været på store eventyr og udlevet jagtdrømmen som ingen andre.

Freddy Wulff er kendt som Danmarks vildeste eventyrer. Som professionel jæger har han rejst hele verden rundt, og arsenalet af gode historier er spækket helt til randen.

Hør blandt andet Freddy fortælle om at være statsansat jæger hos det newzealandske skovvæsen. Ansat til at jage og nedbringe bestandene af kronvildt, vildsvin og vilde geder – med op til seks måneder mutters alene i farligt terræn i New Zealands dybe skove og høje bjerge.

Med livet som indsats
Livet som professionel jæger er en barsk tilværelse, hvor jagten ikke længere bare er en hobby, men et spørgsmål om overlevelse. Som ”kød-jæger” i New Zealand måtte Freddy leve blandt vildtet, sove i skindene fra nedlagte hjorte, lytte og lugte sig frem i de tætte skove og nærmest selv blive et rovdyr.

Hvilket udstyr har Freddy så haft med sig på sine rejser som professionel jæger? Hør ham fortælle om jagt med alt fra riffel, armbrøst, bue og pil, boomerang, træspyd, harpun, seksløber, kniv – og de bare næver. Og når det newzealandske kronvildt skulle fanges levende, sprang han ned på ryggen af det fra en lavtflyvende helikopter.

Igennem årene har jagteventyrerne bragt Freddy til steder som Alaska, Canada, Mellemamerika, Australien, Laos og Indonesien. I foredraget fortæller Freddy blandt andet om jagten på asiatiske vandbøfler i Nordaustralien samt jagten på den himalayiske thar og den europæiske gemse.

Det bliver en exceptionel oplevelse, når Freddy Wulff indtager Jagt & Outdoor med et væld af sine største og mest intense jagtoplevelser. Oplev foredraget lørdag den 2. april – køb din billet til Jagt & Outdoor her.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand