Oplev Jagt & Outdoor med De Unge Naturformidlere

12-01-2022

Er du ung og vild med natur? Så skal du besøge De Unge Naturformidleres stand på Jagt & Outdoor, når messen løber af stablen den 1.-3. april i Odense.

Gå ikke glip af tre dage i naturens tegn, når De Unge Naturformidlere står for en masse spændende aktiviteter på Jagt & Outdoor – både ude og inde. Uanset om du er til snobrøds-hygge, forlægning af vildt eller en stand spækket med kreative indslag, så er der helt sikkert en oplevelse for dig.

De Unge Naturformidlere har en stor passion for naturen og alt det, den byder på – lige fra jagt og fiskeri til fuglekiggeri og friluftsliv. På messen vil de unge formidlere, i alderen 16-25 år, dele deres store engagement og naturinteresse med børn og unge, og her vil det både være muligt at være kreativ og blive klogere.

– Vi glæder os til at møde en masse unge på Jagt & Outdoor i Odense. Vi har en masse spændende aktiviteter med, hvor du både kan bruge hænderne og hovedet. Ved vores stand vil vi have kreative indslag samt hygge ved bål – og så får messen også en helt særlig skattejagt, hvor du skal på opdagelse og løse opgaver rundt omkring på messen, fortæller Magnus Møller Rasmussen, formidler hos De Unge Naturformidlere.

Fra skind, kød og blod – til mad!
De unge formidlere er vant til at fortælle om naturen i øjenhøjde, og en aktivitet, der altid tiltrækker stor opmærksomhed, er, når formidlerne forlægger et stykke vildt. Det vil du også kunne opleve på Jagt & Outdoor.

– Det er altid et kæmpe hit, når vi forlægger et stykke vildt. Vi sørger for at fortælle om hele processen, og vi møder stor nysgerrighed og interesse fra både børn og unge. Efterfølgende er de også med til at grille kødet over bål og smage resultatet. At se et dyr forvandle sig fra skind, kød og blod til mad – det er guld værd, fortæller Magnus Møller Rasmussen.

Forlægning af vildt kan opleves alle dage på Jagt & Outdoor.

Så – er du ung? Naturglad? Vild med vild mad? Klar på krea og en god udfordring? Så ses vi på standen hos De Unge Naturformidlere på Jagt & Outdoor i Odense.

De Unge Naturformidlere er en del af projektet Bliv NaturligVis og er støttet af Friluftsrådet. Bliv NaturligVis er et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund med støtte fra Nordea-fonden.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand