Oplev B-Wild på Jagt & Outdoor i 2022!

18-06-2021

Der kommer masser af lækkert udstyr på Jagt & Outdoor i 2022 – det sørger B-Wild for! Jagt- og vildmarksbutikken er en af de mange spændende udstillere, du kan opleve på Danmarks største jagtmesse i Odense den 1.-3. april 2022.

Indehaver af B-Wild, Claus Ballisager, glæder sig til at deltage på Jagt & Outdoor. Han ser især frem til at møde alle de besøgende, der strømmer til fra hele landet.

– Der er altid super mange mennesker på Jagt & Outdoor. Vi har været med i 12-14 år, og vi har altid travlt på messen. Der kommer kunder fra hele landet, og det er så fedt at hilse på dem. Det er også fedt, at mødes med de andre fra branchen – dem ser vi ikke så tit, fortæller Claus Ballisager.

Det store antal besøgende på messen giver B-Wild en helt unik eksponering. Det er tre dage med hårdt arbejde – og en masse nye kunder i bagagen.

– Vi får vist flaget til de 15-20.000 mennesker, der kommer og besøger messen. Der er ret mange nye, der får kendskab til os hvert år. De opdager vores produkter og hjemmeside – så vi får shanghajet en masse nye kunder, siger Claus Ballisager og fortsætter:

– Det er altid et stort arbejde at deltage på en messe. Men det er det hele værd på Jagt & Outdoor.

Det helt rigtige grej – fra Danmark til Alaska!
B-Wild har et stort udvalg inden for outdoor og jagt – med udstyr, der både passer til aktiviteter herhjemme og i udlandet. Vi glæder os til at se alle de spændende sager, de har med på messen.

– Vi er en specialistbutik, men vi favner samtidig bredt. Vi rammer den almindelige danske jæger, og dem der skal til udlandet på krævende jagt. Det har vi de absolut bedste produkter til – uanset om du skal på bjergjagt i Kirgisistan eller bjørnejagt i Alaska, fortæller Claus Ballisager.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand