Øget fokus på jagthunde, træning og avl på Jagt & Outdoor

08-10-2021

Opdrætter og træner Iben Pytlick er ny ekspertrådgiver for jagthundeområdet på Jagt & Outdoor messen i Odense. Det sikrer et øget fokus på jagthunde via blandt andet workshops, træningssessioner og foredrag.

Når Danmarks største jagtmesse åbner dørene i foråret 2022, vil besøgende opleve et øget fokus på jagthunde, træning, avl og racer.

Jagt & Outdoor i Odense har nemlig fået tilknyttet en ekspertrådgiver for vores jagthundeområde, og vi er glade for at kunne byde velkommen til opdrætter og træner: Iben Pytlick.

Erfaren opdrætter med kæmpe netværk
Iben Pytlick er en kendt og særdeles velrenommeret hundetræner med mere end 20 års erfaring. Igennem de sidste 15 år har hun drevet firmaet Sporty Gundogs, der træner jagthunde – primært retrievere til jagt og markprøver. Iben underviser retrievere på alle niveauer og er flere gange årligt udenlands for at afholde retrievertræning.

Sammen med husbonden Thomas har Iben i mange år drevet Kennel Batmoors´ på Sydfyn – en kennel, der avler labrador til jagt. Deres hundeflok tæller for tiden en god håndfuld labradorer samt en border terrier, der mest bliver brugt til gravjagt. Udover avl og træning så er Iben en aktiv dommer inden for markprøve i Dansk Retrieverklub – og hun bruger mange timer på jagt og markprøve hvert år.

Iben har et stort nationalt og internationalt netværk i jagthundebranchen, som vil komme til stor gavn for Jagt & Outdoor.

Oplev international rådgivning og inspiration
Med Iben som ekspertrådgiver kan vi på messen øge vores fokus på og udvikling af jagthundeområdet. Udover at være ansvarlig for et spændende eventprogram i Hundehallen vil Iben også være vores garant for interessante og relevante oplæg, træningssessioner og workshops. Alt sammen eksekveret af danske og udenlandske gæsteinstruktører.

Stort velkommen til Iben Pytlick – og velkommen til alle med en passion for jagthundearbejde. Vi glæder os til at se jer på Jagt & Outdoor i Odense.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand