Ny projektleder og stærk eventprofil til Jagt & Outdoor

02-07-2021

Planlægningen af landets største Jagt & Outdoor messe er i fuld gang, og det bliver særdeles kyndige hænder, der tager teten, når en ny stærk profil bliver en del af teamet bag messen i Odense.

Teamet bag Jagt & Outdoor messen i Odense har svært ved at få armene ned. Messen har sikret sig en særdeles stærk profil, der skal styrke og præge den udvikling, Jagt & Outdoor er godt i gang med.

– Det er med stor glæde, at vi kan præsentere og byde velkommen til Jesper Tikiøb som ny projektleder på Jagt & Outdoor, fortæller Morten Ihlow, messe- og eventchef på Odense Congress Center.

Stor erfaring med jagtbranchen
Jesper Tikiøb er et velkendt navn i både jagt- og eventbranchen. Siden 1993 har Jesper beskæftiget sig med events igennem sit bureau Tikiøb Event, hvor han i mange år har fungeret som ekstern rådgiver og konsulent i forbindelse med store jagtarrangementer og gamefair-koncepter som Frijsenborg Explorer og Jagt & Naturmessen på Gram Slot.

Samlet set har Jesper knap 15 års erfaring med at arrangere jagt-events, og han er vant til at arbejde med koncepter, der skal fungere både inde- og udendørs. Derudover har han også 5 års erfaring fra jagtrejsebranchen med sig.

– Jesper har en helt unik og bred erfaring fra eventbranchen. Det bliver en kæmpe styrke at få ham med ombord, og vi glæder os til at opleve hans store gåpåmod og energi. Og med en stor passion for jagt, natur og friluftsliv, så er han det helt rigtige match for Jagt & Outdoor, siger Morten Ihlow.

Glæder sig til at komme i sving
Jesper Tikiøb ser frem til sin nye rolle på Jagt & Outdoor messen. Han har en stor interesse i hele jagt og outdoor-segmentet – både professionelt og privat. Sammen med sin familie bor han på landet, og naturen fylder meget i deres hverdag, hvor de blandt andet går på jagt sammen. Derfor glæder han sig til at være med til at skabe og forme en messe, der oser af muligheder.

– Jeg glæder mig til at skabe et megafedt event for publikum, når de besøger Jagt & Outdoor i Odense. Det bliver rigtig spændende at arbejde med en så stærk profil, som messen har. Det er et kendt og veletableret brand med et stærkt renommé – og det bliver fedt at være med til at udvikle den fremtidige messe. Jeg kommer med frisk energi, masser af idéer, og så glæder jeg mig bare til at komme i gang, fortæller Jesper Tikiøb og afslutter:

– Nu skal jeg til at gribe knoglen og dyrke mine gode kontakter – der er et bredt netværk af spændende personer, der skal have et kald.

Teamet bag Jagt & Outdoor ser frem til at drage stor nytte af den brede pallette, som Jesper Tikiøb kommer til at bidrage med på messen; en sprudlende kreativitet, dyb faglighed, stærk eventbaggrund – og ikke mindst en stor passion for jagt.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand