Meget mere Outdoor – og stadig masser af jagt!

29-11-2019

Når vi åbner dørene til den 19. udgave af Jagt & Outdoor den 13. marts 2020, vil du som besøgende kunne opleve et øget fokus på Outdoor-delen. Som jæger, men i høj grad også som et aktivt outdoor-menneske, vil jeg gerne være med til at skabe en messe, der ikke kun er for jægeren, men for hele familien.

Jagt er for mig en helhedsoplevelse, hvor naturen er elementet, der skaber rammerne for en unik oplevelse – derfor er det oplagt, at vi også på Jagt & Outdoor messen sætter fokus på udendørsaktiviteter for både store og små. Og forberedelserne til et nyt og spændende udendørsområde er allerede godt i gang.

Jagt er også tradition, og derfor er jeg meget glad for, at vi igen i 2020 kan præsentere alt det bedste til jægerne. Du kan gå på opdagelse i alt fra våben og udstyr til jagtrejser, hunde-hallen og meget meget mere.

Der vil også være plads til nye tiltag, og dem begynder vi at afsløre løbende – fra nu og frem til, vi åbner dørene i marts 2020. Derfor kan jeg kun opfordre til, at du følger os på Facebook, modtager nyhedsbreve og tjekker hjemmesiden, så du altid er opdateret med de seneste nyheder fra Jagt & Outdoor 2020. Meget snart vil du også kunne finde os på Instagram.

Vi ses på messen i 2020 til unikke oplevelser, spændende indslag og masser af inspiration til både jagt og outdoor. Jeg glæder mig!

Henrik Hove
Projektleder

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand