Kun på Jagt & Outdoor: Mød Rævhede Naturprodukter!

23-06-2021

Besøgende kan endnu engang se frem til, at det bliver umådeligt svært at holde på mundvandet, når Jagt & Outdoor løber af stablen i april 2022.

Rævhede Naturprodukter disker nemlig op med en verden af specialiteter og delikatesser i højeste kvalitet – og det betyder, at messen kommer til at bugne af alt, hvad hjertet kan begære, inden for vildt.

– Vi har alle de varer, som kunderne efterspørger og masser af nyheder. Der kommer blandt andet røget dyrekød, vildt- og hjorterullepølse. Og så er der selvfølgelig alle de varianter af spegepølse, som man er vant til. Vi sælger altid enorme mængder spegepølse – alle skal have en spegepølse, uanset om solen skinner, eller det regner. Det bliver hurtigt til 1.000 spegepølser hver gang på Jagt og Outdoor, fortæller Jimmy Lunde Havgaard fra Rævhede Naturprodukter og tilføjer:

– Og vi har selvfølgelig også vores helt særlige og populære krydderiblanding med.

Eksklusivt på Jagt & Outdoor
Det landskendte charcuteri er især kendt for sit høje niveau og kvalitet. De bruger egne opskrifter, har fokus på smag og tilbereder tingene fra bunden. Er du vild med udvalget fra Rævhede? Så skal du besøge Jagt & Outdoor fra den 1.-3. april 2022. Du finder nemlig ikke Rævhede på nogen anden jagtmesse.

– Vi er stoppet med at deltage på alle andre jagtmesser end Jagt & Outdoor. Det er uden sammenligning den bedste messe – og det har det altid været. Der er kun plads til én god jagtmesse hvert andet år, og derfor finder du os altid på messen i Odense, fortæller Jimmy Lunde Havgaard.

De mange besøgende på Jagt & Outdoor sikrer Rævhede masser af opmærksomhed og nye kunder efter de tre messedage på Fyn.

– Folk får øjnene op for vores produkter, og vi har et godt salg på messen. Det vigtigste er dog, at det er de samme mennesker, der senere går ud og køber vores produkter i butikker som Menu og Salling, fortæller Jimmy Lunde Havgaard.

Den bedste service – og helt ny stand!
Rævhede Naturprodukter har været fast inventar på Jagt & Outdoor lige siden begyndelsen – men messen i 2022 kommer til at markere en helt ny begyndelse. Jimmy Lunde Havgaard har nemlig overdraget butikken til sønnen Rune Lunde Havgaard, og det bliver første gang, at Rune er ansvarlig for standen på Jagt & Outdoor.

– Rune har besluttet, at vi kommer med den flotteste stand nogensinde. Og med ekstra kvalitet. Det bliver stort og imponerende. Rune har bygget hele molevitten, og det skal gæsterne virkelig glæde sig til at opleve, fortæller Jimmy Lunde Havgaard og fortsætter:

– Vi går meget op i, at der er service på vores stand. Derfor stiller vi med et stort hold af vores egne fagfolk, så der er pølsemagere, slagtere m.m. Vi møder jo mange mennesker, der går op i jagt, og vores produkter er interessante for dem. Nogle vil gerne have et godt råd til madlavningen derhjemme, og det skal der også være plads til.

Far og søn glæder sig til at deltage på messen sammen. Det er en tradition, hvor der bliver arbejdet hårdt i flere dage, men samtidig sørger de for at sætte fællesskabet i fokus:

– Vi deltager ikke på andre jagtmesser end Jagt & Outdoor, så her har holdet mulighed for at bruge noget kvalitetstid sammen. En del af vores folk går også på jagt, så vi går rundt på messen sammen og ser, hvad der sker inden for våben og tøj. Og det er skønt at gå hen og drømme sig væk i rejseafdelingen, fortæller Jimmy Lunde Havgaard.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand