Klassiske engelske ‘’best guns’’ og moderne sportsvåben hos Game & Gun

09-03-2022

Er du på udkig efter en gennemført autentisk oplevelse af håndværk i sin reneste form? Så bør du svinge forbi stand nr. 3830.

Her finder du Game & Gun, en dansk virksomhed grundlagt i 2016 af Tim Warner. I fællesskab med sine kollegaer, har de næsten hundrede års erfaring inden for våbenhandel. Deres indgående kendskab, faglighed samt høje serviceniveau tager de med på Jagt & Outdoor 2022.

‘’Det bliver vores største stand nogensinde. Vi kommer med intet mindre end fem arbejdende stande, hvor gæsterne kan opleve traditionelt våbenhåndværk på helt tæt hold.’’ fortæller Tim Warner.

Game & Gun har et af de våbenværksteder i Danmark, der kan varetage hele processen, fra skæftearbejde til gravørarbejde, og de stiller i år med hele sit våbenværksted – to bøssemagere, to skæftemagere og deres gravør. De medbringer ligeledes nuværende projekter, så gæsterne kan se, hvordan fx en rå klods træ bliver til et færdigt skæfte. Et kunstværk.

Dette er ikke kun en oplevelse for jægere, men for alle, der har interesse i kvalitetshåndværk. Som prikken over i’et, vil der være udstilling af klassiske engelske ‘’best guns’’ og moderne sportsvåben, som er til salg i forretningen. Personalet står klar til, at guide og vejlede de besøgende.

Foruden at være stærkt repræsenteret på våben, forhandler Game & Gun også bløde klæder og accessories til fuglejægeren såvel riffeljægeren. De medbringer hele udsalget fra butikken i Bredgade, København. Her kan du gøre en god handel på tweed, strik, skjorter fra brands som Laksen, Barbour, Westley Richards, Portia med flere.

Pst! Du kan allerede nu tage et kig på www.gameandgun.com

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand