Jagt & Outdoor flyttes til oktober 2020

16-04-2020

Den 19. udgave af Jagt & Outdoor-messen afholdes i efterårsferien 2020, hvor de besøgende vil opleve den nok mest velforberedte Jagt & Outdoor-messe til dags dato.

Det har været et stort og kompliceret puslespil, men brikkerne er endelig faldet på plads for jagtmessen i Odense.

I et sammenfald af heldige/uheldige omstændigheder kan Jagt & Outdoor, modsat det forventede, alligevel afholdes i 2020.

Så sæt kryds i kalenderen – vi ses fra
den 16.-18. oktober 2020 på Odense Congress Center.

Corona-krisen har kradset
Oplevelsesindustrien er hårdt ramt af Corona-krisen landet over, hvor mange koncerter, udstillinger, messer m.m. bliver udskudt og aflyst.

Messen skulle oprindeligt have været afholdt i midten af marts og efterfølgende igen i august, men blev herefter ramt af regeringens forlængelse af forsamlingsforbuddet.

– Det har været hårdt, men heldigvis er der mange, der har forståelse for, at det er svært at planlægge i de her Corona-tider. Nu ser vi frem mod efteråret, og vi glæder os til at åbne dørene og byde folk velkommen til den 19. udgave af messen, siger projektleder Henrik Vestergaard Hove-Nielsen og uddyber:

– Vi er mere end klar. Det er efterhånden nok den mest velforberedte og gennemarbejdede Jagt & Outdoor-messe til dags dato.

Book your stand

Book Your Stand

Company Information

Contact Person

Fair Stand