Har du mødt Team Jagt & Outdoor?

02-09-2021

Når Danmarks største jagtmesse løber af stablen i Odense for 19. gang fra den 1.-3. april 2022 – så er der et væld af gode mennesker, der har været med til at sikre, at vi endnu engang kan levere en kæmpe oplevelse til alle vores gæster.

Udover vores fantastiske udstillere og dygtige medarbejdere, så består Jagt & Outdoor af et helt særligt team, der er med til at udvikle messen og dens mange oplevelser: Team Jagt & Outdoor!

Mød Team Jagt & Outdoor
Alle medlemmerne i Team Jagt & Outdoor har på hver deres måde – privat eller professionelt – stor berøring med jagt og natur. Medlemmerne råder tilsammen over en helt unik sammensætning af kompetencer, viden og et værdifuldt netværk.

Vi er stolte af at kunne præsentere vores stærke team – her kan du møde Team Jagt & Outdoor:Henrik Herold, direktør i Randers Regnskov

Som direktør for og idémand bag Randers Regnskov har Henrik Herold et helt særligt forhold til naturen og dens mange muligheder. Henrik er en ivrig jæger både herhjemme og i udlandet – og så har han et stærkt og udviklende syn på jagt. I Team Jagt & Outdoor har Henrik en kæmpe styrke som den kreative idémand.
Magnus Rasmussen, studerende – skov- og landskabsingeniør

Magnus Rasmussen er formidler i organisationerne Bliv NaturligVis og De unge Naturformidlere – to projekter, der har fokus på at formilde viden samt inspirere unge til at bruge naturen. I Team Jagt & Outdoor repræsenterer Magnus ungdommen og fremtidens jæger.
Kasper T. Andersen, formand i DJA

Som formand for Danske Jagtrejse Arrangører ved Kasper T. Andersen, hvad den rejsende jæger efterspørger og sætter pris på. En ekspertise, der er et kæmpe plus på teamet. Derudover er Kasper indehaver af Jelling Jagtrejser – og naturligvis selv en aktiv jæger.
Jacob Kamman, formand i SCI Kingdom of Denmark

Eventyrer, jæger og naturelsker – det er nøgleordene, der beskriver Jacob Kamman. Jagten og den gode naturoplevelse fylder enormt meget i Jacobs tilværelse. Som formand for SCI Kingdom of Denmark har Jacob et kæmpe netværk, til stor gavn for Jagt & Outdoor messen.
Rasmus Bjergegaard, indehaver af skydeinstruktion.dk

Rasmus Bjergegaard er manden, der lærer os alle at skyde. Som professionel skydeinstruktør underviser han blandt andet danske jægere i skydningens særlige kunst. Rasmus er en dygtig jæger og hans store våbenkendskab er en kæmpe kompetence for Jagt & Outdoor.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand