Et brag af en start på Jagt & Outdoor 2022

01-04-2022

Første dag på Jagt & Outdoor 2022 er ved at gå på hæld. Messen har budt på fantastiske gæster, mere end 150 spændende udstillere og en skov af aktiviteter – i foredragssalen, hundearenaen og udendørs.

Nogle af de aktiviteter gæsterne har kunne opleve har været foredrag med den folkekære jagt- og naturmand, Jørgen Skouboe, kendt fra TV-programmet Nak & Æd. Her var der fuld sal, alle stole besat.

Hundearenaen har også være travlt optaget med Gundog Clinic af den professionelle hundetræner fra England, Mark Demaine. Opvisninger med Klubben for F.T. Spaniels, Dansk Retrieverklub og Dansk Ruhårsklub, der har forevist træningssituationer på førskuds- og efterskudsarbejde.

Jagt & Outdoor har i år den helt store fornøjelse af De Skandinaviske Konservatormesterskaber 2022. Det giver vores gæster muligheden for at opleve en imponerende udstilling af jagttrofæer. Her kan vi se imponerende håndværk, som nærmer sig rene kunststykker, hvor der fremstilles dyr, der næsten virker levende.

Dette var blot et lille udpluk af dagens mange højdepunkter. Jagt & Outdoor 2022 er kun lige begyndt. Vi ser frem til en fantastisk weekend her i Odense Congress Center.

Tusinde tak for besøget til alle gæster og et stort tak til vores udstillere. Vi glæder os til at åbne dørene igen i morgen kl. 9.00. Rigtig god aften.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand