Success rates
from 2018
17091
Visitor
190
Exhibitors
37

Vi fortsætter succesen

Når Odense Congress Center i perioden fra den 13.- 15. marts 2020 for 19. gang inviterer til Danmarks ubetinget største fagmesse og landsudstilling, er der lagt op til en totaloplevelse af de helt unikke. Jagt & Outdoor er et seriøst forum for den passionerede jæger, såvel som naturelskeren, med stor fokus på jagt, safari og out-door aktiviteter, krydret med et væld af imponerende messestande og spændende aktiviteter for både børn og voksne.

See all news

Future Electronics Fair

The electronics industry is a major pivotal point in the electronics industry and the extensive conference program, the great focus on business and networks, as well as high emphasis on development and technology will continue to be the basic elements of E-18.

Nøje udvalgte samarbejdspartnere

I bestræbelserne på fra gang til gang at forbedre og udvikle Jagt & Outdoor bidrager medlemmerne af den nøje udvalgte messekomité på fornemmeste vis med input og ideer, således at vore besøgende altid er sikret den bedst mulige oplevelse i forbindelse med besøg
på messen. Odense Congress Center takker for det gode samarbejde, og du kan læse mere om de enkelte forbund, foreninger og butikker ved at klikke på deres logo her.

Organizer:
In collaboration with:

Subscribe to our mailing list

Nyhedsbrev

Book your stand

Please select a valid form