DM, blå blink og Ben Randall i Hundehallen!

18-02-2020

Der er masser af action, aktiviteter og foredrag i Hundehallen på Jagt & Outdoor. Mød blandt andet en af Englands absolut bedste instruktører og hundefører.

Årets Hundehal til Jagt & Outdoor byder på tre dage med masser af spændende oplevelser – og der er noget for enhver smag.

Oplev blandt andet:

Opvisning og foredrag af Ben Randall
Med titler som ”Gundog Trainer of the Year” og som dobbelt ”Cocker Championship Winner” er Ben Randall kendt som en af Englands bedste instruktører og hundefører. Med et meget succesfyldt opdræt af Labrador, Springer og Cocker har han slået sit navn fast i hele UK.

Hør et spændende foredrag og få et helt unikt indblik i metoderne bag Bens store succes. Folk kommer rejsende fra hele verden for at træne med Ben – og i UK træner han blandt andet for Gordon Ramsey og David Beckham.

Hundeafdelingen fra Fyns Politi
Det danske politis tjenestehunde er blandt verdens bedst uddannede politihunde. Det får du lov at opleve på tæt hold, når hundeafdelingen fra Fyns Politi holder opvisning og foredrag i Hundehallen.

Oplev et spektakulært show, hvor hundene viser, hvad de er uddannet til. Bagefter kan du møde politiet og stille spørgsmål ved deres område i hallen.

DM i indoor apportering
Der er store og attraktive præmier på spil, når Jagt & Outdoor afholder det uofficielle Danmarksmesterskab i indoor apportering i samarbejde med Danmarks Jægerforbund.

Er din hund en vaskeægte jagthund med gode evner inden for apportering? Så deltag i konkurrencen, enten lørdag den 14. marts eller søndag den 15. marts.

Læs mere her

Husk! Fredag aften er der præsentation af samtlige repræsenterede hunderacer i Hundehallens arena!

Leder du efter en ny hvalp? Så sørg for at sætte tid af til at møde alle racerne på deres stande i hallen. Der vil være masser af muligheder for at stille spørgsmål og lære hundene meget bedre at kende.

Vi ses i Hal B til Jagt & Outdoor!

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand