Det perfekte skud: Topmoderne skydesimulation og rådgivning på Jagt & Outdoor

24-11-2021

Test dine egne evner og få rådgivning fra et team af dygtige skydeinstruktører på Jagt & Outdoor. Gun-Tac står klar med topmoderne skydesimulation og en spændende efteranalyse – helt gratis!

Vejen mod det perfekte skud finder du på Jagt & Outdoor i Odense! Det sikrer messens nyeste samarbejdspartner og udstiller: Gun-Tac.

På messen vil du kunne teste din skydeteknik med topmoderne teknologisk skydesimulation – mens du samtidig har en professionel skydeinstruktør ved din side. Udstyret leverer en omfattende efteranalyse, der i samarbejde med instruktørens store erfaring, vil sikre, at din vej mod det perfekte skud bliver en fuldtræffer.

Teknologi og håndværk i tæt samspil
Jarl Petersen fra Gun-Tac står sammen med tre andre instruktører klar til at rådgive og vejlede messens gæster i skydningens svære kunst. Jarl er iværksætter, uddannet flugtskydeinstruktør fra A.P.S.I, Dansk Skytte Union og Danmarks Jægerforbund. Han er kendt for at rådgive med en hybrid af gammelt håndværk og den nyeste teknologi.

– Alle har gavn af at modtage skydeinstruktion, uanset hvilket niveau, du befinder dig på. Hos Gun-Tac arbejder vi tæt sammen med de bedste i branchen, og det sikrer, at vores undervisning konstant er opdateret med den nyeste viden og de bedste teknikker, fortæller Jarl Petersen.

– I vores topmoderne skydesimulator kan vi visuelt følge og analysere din skydeteknik og dermed fastslå præcis, hvor vi kan sætte ind og forbedre din teknik. Det glæder vi os til at hjælpe de besøgende med på Jagt & Outdoor.

Mere end skydeinstruktion
Et besøg på standen hos Gun-Tac indeholder mere en blot skydeinstruktion. Jarl og hans team har en anderledes og moderne tilgang til jagtbranchen generelt, og de er ikke bange for at udfordre de traditionelle jagtnormer og -kulturer.

Så – vil du:

  • Forbedre din skydeteknik?
  • Få større træfsikkerhed under jagt?
  • Udfordre de traditionelle jagtstandarder?

Så er et besøg på standen hos Gun-Tac et must! Vi garanterer, at Gun-Tac står klar med en stand, der er lidt ud over det sædvanlige – og det må du ikke gå glip af!

 

Vidste du, at…

Gun-Tac er udstiller nr. 100 til Jagt & Outdoor 2022! Skal du være udstiller nr. 101? Kom tæt på det helt store jagtpublikum, når Jagt & Outdoor løber af stablen i Odense. Besøg en messe med høj faglighed, spændende vidensdeling – og 40 års messeerfaring!

Se listen med alle vores spændende udstillere – der kommer løbende flere til!

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand