Danske Jagtrejse Arrangører klar til Jagt & Outdoor i Odense

20-08-2021

Endnu en stærk partner er klar til Jagt & Outdoor 2022 på Odense Congress Center. Danske Jagtrejse Arrangører præsenterer på messen et overflødighedshorn af enestående jagtrejser til hele verden.

Jagt er en global hobby, og nu kan du se frem til at møde landets dygtigste arrangører af jagtrejser – og få en særdeles skarp pris på din næste rejse, til en lang række af klodens bedste jagtdestinationer.

Danske Jagtrejse Arrangører (DJA) har en lang og stolt tradition på Jagt & Outdoor i Odense, så det er med stor glæde at vi nu giver hånd på det fremtidige samarbejde – og samtidig garanterer messen en enestående udstiller for alle jægere.

Gammel kærlighed ruster ikke
Kasper Andersen er formand for DJA, og ser også frem mod messen i april med stor forventning:

– Vi glæder os til som forening igen at være en del af hele Danmarks jagtmesse, Jagt & Outdoor i Odense. For foreningens medlemmer har messen i Odense altid fremstået som stedet, hvor danske jægere og naturfolk mødes på tværs af landet, og derfor er vi naturligvis også stærkt repræsenteret i 2022.

– Sammen med Brahetrolleborg Game Fair er Jagt & Outdoor i Odense stedet, hvor vi møder høj kvalitet og faglighed. Vi glæder os til at møde vores nye og gamle kunder med god og faglig sparring samt kufferten fuld af gode jagtrejsetilbud fra hele verden. Jeg er sikker på, at jeg på vegne af DJA’s medlemmer kan sige, at vi glæder os til at genindtage Jagt- og Outdoormessen 2022 i Odense.

Om Danske Jagtrejse Arrangører
DJA er en sammenslutning af danske arrangører af jagtrejser, og repræsenterer en lang række aktører i branchen, der tilsammen tilbyder rejser af højeste kvalitet til hele verden.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand