Skarp som altid: Dansk Knivforening på Jagt & Outdoor 2022!

30-06-2021

Det gode håndværk kommer i fokus, når Dansk Knivforening er tilbage som udstiller og samarbejdspartner på Jagt & Outdoor i 2022.

Knivmagerne er som altid fuldstændig skarpe, så besøgende kan se frem til unikke, håndlavede knive i absolut højeste kvalitet. Leder du efter en kniv, der holder hele livet? Så skal du besøge foreningens stand på messen i Odense.

– Kvaliteten er høj blandt dem, der udstiller, og det sætter de besøgende stor pris på, fortæller næstformanden i Dansk Knivforening, Mikael Hansen.

En messe med stor værdi
Dansk Knivforening har været med på Jagt & Outdoor i mere end 25 år, og Mikael Hansen ser frem til endnu engang at udstille i Odense.

– Det har stor værdi, når vi mødes på Jagt & Outdoor. Som organisation, så giver det et større kendskab til os, når folk møder os på messen. Det betyder faktisk, at vi kommer ud til flere arrangementer, fordi nogle får øjnene op for vores håndværk og interesse. Det er fedt at komme ud og møde kunderne. På messen kan de både se og røre knivene – det kan man ikke på en hjemmeside. Her kan de virkelig opleve håndværket, fortæller Mikael Hansen og fortsætter:

– Og så bygger vi også netværk, når vi mødes – det har stor betydning for os.

En stor del af Jagt & Outdoor for Dansk Knivforening er netop det sociale. Messestanden bliver hvert år bygget op i en rundkreds, så knivmagerne kan sidde og få en god kollegial snak, mens der arbejdes på skeder og andre kreative sager.

– Vi hygger os rigtig meget, når vi sidder sammen. Vores kunder og vores knive er meget forskellige, derfor ser vi faktisk ikke hinanden som konkurrenter. Vi er kolleger uden at være konkurrenter. Vi kan selvfølgelig godt have lidt intern konkurrence med, hvem der omsætter mest – men det er nu mest for sjov, fortæller Mikael Hansen.

Helt særlig styrke i Odense
Som udstiller og samarbejdspartner ser næstformanden i Dansk Knivforening også frem til at gå på opdagelse på messen i Odense. Og ifølge knivmageren har messen en helt særlig, stor styrke:

– Det er fedt at være med på Jagt & Outdoor. Der er så mange forskellige små og store udstillere, og det betyder, at messen tiltrækker mange forskellige slags besøgende. Det er en kæmpe styrke, siger Mikael Hansen og fortsætter:

– Det er en oplevelse at gå rundt på messen, og du møder mange fra branchen. Det er også fedt, at der er flere inden for det samme felt – så der f.eks. ikke kun er én konservator. Man kan virkelig gå på opdagelse, især blandt de små udstillere, som os knivmagere.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand