Danmarks største jagtrejseauktion – større end nogensinde

01-03-2020

Årets auktion har flere rejser under hammeren end nogensinde før, når Jagt & Outdoor, traditionen tro, inviterer til Danmarks største jagtrejseauktion.

Om kun to uger kan du gøre et kup, når Danmarks hidtil største jagtrejseauktion løber af stablen under Jagt & Outdoor-messen.

Oplev mere end 50 jagtrejser til 14 forskellige jagt-destinationer – og til en værdi, der nærmer sig 2 mio. kr. Der bliver med garanti intens budkamp om de attraktive jagtrejser, der byder på helt unikke oplevelser.

– Det er virkelig nogle spændende rejser, vi kan præsentere på auktionen i år. Snart kan vi også afsløre, at særligt en af jagtrejserne er så unik, at den ikke har været tilgængelig gennem en årrække. Så jeg er slet ikke i tvivl om, at auktionen endnu engang bliver et massivt tilløbsstykke på messen, siger projektleder, Henrik Vestergaard Hove-Nielsen.

Hvad kan du byde på?
Når Jagt & Outdoor åbner dørene fredag den 13. marts, kan du hente auktionskatalog, bydernumre samt detaljeret materiale over de udbudte rejser og gavekort. Al materiale udleveres fra Auktionssekretariatet på stand 1134 i Hal A.

MEN – allerede fra onsdag den 4. marts kan du her på hjemmesiden løbende følge offentliggørelsen af de mange spændende rejser.

Oplev Danmarks største jagtrejseauktion lørdag den 14. marts kl. 13.00 i Hal A.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand