Danmarks Jægerforbund er klar til Jagt & Outdoor i Odense

04-11-2021

Når Jagt & Outdoor den 1.-3. april 2022 slår dørene op for Danmarks største messe af sin art, bliver det igen med Danmarks Jægerforbund som udstiller og samarbejdspartner. DJ bidrager både til planlægningen af messen og med en stor stand til de mange tusinde gæster.

Danmarks Jægerforbund har været en del af Jagt & Outdoor i Odense så langt tilbage, de fleste kan huske – og derfor har aftalen også en ganske særlig betydning for arrangørerne på Odense Congress Center:

– Danmarks Jægerforbund har alle årene været en naturlig og stærk medspiller på Jagt & Outdoor. I Odense ønsker vi at være samlingssted for alle danske jægere: stedet, hvor vi mødes og deler fællesskabet omkring vores hobby og interesse, forklarer Jesper Tikiøb, projektleder på messen, og fortsætter:

– Derfor har det også stor betydning, at Danmarks Jægerforbund er på plads til at informere, vidensdele og svare på spørgsmål fra vores mange gæster. Jagt & Outdoor har altid haft et højt fagligt niveau, og med DJ som udstiller og aktiv partner løfter vi den kommende messe til næste niveau.

Mere end blot en udstiller
Aftalen betyder, at du som besøgende kan se frem til at besøge Danmarks Jægerforbund på deres stand placeret centralt midt i messen i Hal C.

Mindst lige så vigtigt sikrer aftalen desuden en stærk, aktuel og kompetent sparringspartner på planlægning og udvikling af messen generelt, herunder sparring i forhold til det omfattende oplevelsesprogram alle gæster får adgang til.

Også hos Danmarks Jægerforbund er der glæde over den netop indgåede aftale:

– Vi glæder os over fortsættelsen af vores samarbejde og ser frem til nogle spændende dage i Odense med aktiv dialog og kontakt til de mange gæster, fortæller Thomas Albertsen, Kredsformand hos Danmarks Jægerforbund.

Vi byder Danmarks Jægerforbund varmt velkommen i det store felt af udstillere og partnere. Det lange og traditionsrige samarbejde fortsætter – og det bliver spændende at se, hvad det kan give messen i 2022.

Vi ses på Jagt & Outdoor den 1.-3. april 2022 i Odense.

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand