Bliv vaccineret på Jagt & Outdoor!

07-02-2020

Undgå ubehagelige overraskelser i naturen med en nem og hurtig vaccination på Jagt & Outdoor. Få rabat som DJ-medlem!

Det er skønt at gå på opdagelse i naturen – men du kan sagtens komme til at slæbe en uønsket gæst med hjem. Faktisk er der hvert år et stort antal danskere, der bliver bidt af flåter – og det kan give varige mén.

En af de sygdomme, som flåtbid kan medføre, er TBE (Tick Borne Encephalitis) – en alvorlig hjernebetændelse, der også er kendt under navnet centraleuropæisk hjernebetændelse.

Stor risiko for smitte
Går du og planlægger en rejse? Eller vil du bare være på den sikre side? Så kig forbi stand nr. 2900 i Hal C. Her har Danmarks Jægerforbund i samarbejde med Jagt & Outdoor en stand, hvor du kan blive vaccineret mod TBE.

Som jæger og naturelsker, der opholder sig meget uden for og i de områder, hvor TBE findes, har du nemlig stor risiko for at blive smittet. Sygdommen findes i skov- og græsklædte områder i Skandinavien, de baltiske lande, Rusland, Sibirien og på Balkan samt visse dele af Tyskland og Østrig.

Rabat med Danmarks Jægerforbund
Vaccinationerne på messen udføres af Danske Lægers Vaccinations Service, landets største udbyder af vaccinationer. Og som medlem af DJ får du rabat på din vaccination!

  • Normalpris for ikke-medlemmer: i alt 618 kr. (vaccine til 470 kr. / grundhonorar til 148 kr.)
  • Pris for DJ-medlemmer på messen: i alt 400 kr.
  • Særligt DJ-messetilbud: Yderligere 100 kr. i rabat til de første 25 DJ-medlemmer hver messedag.
  • Medlem af Sygesikringen Danmark? Mulighed for en vis refusion i henhold til deres betingelser.

For at opnå den fulde beskyttelse, skal du have 3 vaccinationer. Som DJ-medlem kan du få de 2 efterfølgende vaccinationer med 10 % rabat (normalpris 470 kr.). Dine vaccinationer skal foregå på en klinik under Danske Lægers Vaccinations Service – den finder du på www.sikkerrejse.dk.

Standen tager imod dankort og mobilepay.

 

Book din stand

Book din stand

Firmaoplysninger

Kontaktperson

Messestand