English
Du er her:
Nyhed >> Spejdere står for børneområdet >>

Jagt & Outdoor etablerede sidste år et børneområde til de mindste, hvor de kunne blive underholdt, mens mor og far gik på opdagelse i messehallerne. Børneområdet var et stort hit hos både store og små, og derfor gentager Jagt & Outdoor succesen.

 

I år er det spejderne fra Polarstjernen i Odense, som står for området. Og deres 120 spejdere og ledere i alle aldre og køn vil sørge for, at børnene med garanti ikke vil kede sig under Jagt & Outdoor messen. Tværtimod.

 

Spejderne fra Polarstjernen har nemlig stor erfaring med at lave spændende aktiviteter for børn, og den viden bruger de til at strikke det perfekte, børnevenlige aktivitetsprogram sammen, som børnene kan forlyste sig med under messen.

 

I børneområdet kan børnene bl.a. lave deres egne smykker af ben eller horn, lave trædyr som hunde, kaniner og ugler af birk eller lave flotte afstøbninger af blade. De kan også eksperimentere med kartoffeltryk på stof, lære at lave knob og klatre i reb. Der er samtidig mulighed for at kreere fyrfadsstager af syltetøjsglas, bordskånere i sisal og rumpevarmere. Så der er noget for børn i alle aldre og med forskellige interesser.

 

”Det er vigtigt, at der også er noget for børn til Jagt & Outdoor messen, så hele familien kan tage af sted sammen og få en god fælles oplevelse. Derfor synes jeg, at børneområdet er et rigtig godt tiltag, som er værd at gentage. Vi er glade for at kunne tilbyde forældrene et børneområde, hvor børnene kan lege med andre børn, og hvor underholdningen er på deres præmisser. Det er win-win for både børn og forældre”, siger projektleder for Jagt & Outdoor, Hans Henrik Jacobsen, fra Odense Congress Center.

 

Børneområdet er åbent for børn i alle aldre, og det er gratis at deltage. Du kan finde børneområdet i Hal A.

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.