English
Du er her:
Nyhed >> Rekordstor messe >>

Jagt & Outdoor messen er mere populær end nogensinde før, og rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen i Odense Congress Center. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Allerede tilbage i november kunne arrangørerne bag messen fortælle, at Sparekassen Fyn Arena var udsolgt, og det samme gælder nu stort set for Hal A og Hal C. Samtidig har man i år inddraget endnu en hal for at få plads til et stort hundeområde, som har været efterspurgt blandt de besøgende. Forventningerne hos projektleder, Hans Henrik Jacobsen, er derfor høje, og han ser frem til den 18. udgave af Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center.

- Jeg er utrolig stolt over årets Jagt & Outdoor messe. Vi har i år rigtig mange spændende udstillere med, som er de bedste inden for hver deres felt, så der er virkelig noget at se frem til. Især den nye 'hundehal', tror jeg bliver rigtig populær blandt de besøgende, og forhåbentlig bliver det et område, vi bibeholder på Jagt & Outdoor messen fremover, siger Hans Henrik Jacobsen.

Udover de mange udstillere kan de besøgende også se frem til et væld af aktiviteter. I løbet af messens tre dage vil der nemlig være både opvisning, konkurrencer og foredrag med nogle af de dygtigste fra jagt- og outdoor verdenen. Det er bl.a. en af Europas bedste jagthundetrænere, Bobby Robertson, Morten Hilmer fra Slædepatruljen Sirius samt direktør og ulveekspert Jesper Stagegaard fra Ree Park Safari, som lægger vejen forbi Jagt & Outdoor messen.

- Vi har rigtig mange spændende foredrag og aktiviteter på messen i går. Det er klart, at når messen er blevet større, så har vi også plads til flere aktiviteter, og det har vi fået i år. Jeg er især glad for, at det er lykkedes os at favne så meget af det, der foregår i jagt- og outdoor-verdenen.

På messens mest besøgte dag, lørdag, vil der ligeledes være en stor auktion med jagt- og safarirejser, som samlet set har en værdi på tæt ved 1 million kroner. Her har de besøgende mulighed for at sikre sig en helt unik jagt- og safarirejse oplevelse.

Der vil desuden være rig mulighed for at se og høre om det sidste nye inden for safari- og jagtrejser, buejagt og buejægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde, UV-jagt og meget mere.

Jagt & Outdoor 2018 finder sted i dagene fra d. 23. - 25. marts i Odense Congress Center. Messen er åben fredag kl. 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag kl. 9.00 til 17.00.

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.