English
Du er her:
Nyhed >> Rekordstor messe >>

Jagt & Outdoor messen er mere populær end nogensinde før, og rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen i Odense Congress Center. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Allerede tilbage i november kunne arrangørerne bag messen fortælle, at Sparekassen Fyn Arena var udsolgt, og det samme gælder nu stort set for Hal A og Hal C. Samtidig har man i år inddraget endnu en hal for at få plads til et stort hundeområde, som har været efterspurgt blandt de besøgende. Forventningerne hos projektleder, Hans Henrik Jacobsen, er derfor høje, og han ser frem til den 18. udgave af Jagt & Outdoor messe i Odense Congress Center.

- Jeg er utrolig stolt over årets Jagt & Outdoor messe. Vi har i år rigtig mange spændende udstillere med, som er de bedste inden for hver deres felt, så der er virkelig noget at se frem til. Især den nye 'hundehal', tror jeg bliver rigtig populær blandt de besøgende, og forhåbentlig bliver det et område, vi bibeholder på Jagt & Outdoor messen fremover, siger Hans Henrik Jacobsen.

Udover de mange udstillere kan de besøgende også se frem til et væld af aktiviteter. I løbet af messens tre dage vil der nemlig være både opvisning, konkurrencer og foredrag med nogle af de dygtigste fra jagt- og outdoor verdenen. Det er bl.a. en af Europas bedste jagthundetrænere, Bobby Robertson, Morten Hilmer fra Slædepatruljen Sirius samt direktør og ulveekspert Jesper Stagegaard fra Ree Park Safari, som lægger vejen forbi Jagt & Outdoor messen.

- Vi har rigtig mange spændende foredrag og aktiviteter på messen i går. Det er klart, at når messen er blevet større, så har vi også plads til flere aktiviteter, og det har vi fået i år. Jeg er især glad for, at det er lykkedes os at favne så meget af det, der foregår i jagt- og outdoor-verdenen.

På messens mest besøgte dag, lørdag, vil der ligeledes være en stor auktion med jagt- og safarirejser, som samlet set har en værdi på tæt ved 1 million kroner. Her har de besøgende mulighed for at sikre sig en helt unik jagt- og safarirejse oplevelse.

Der vil desuden være rig mulighed for at se og høre om det sidste nye inden for safari- og jagtrejser, buejagt og buejægere, outdoor-aktiviteter, knivmagere, våben og jagtudstyr, jægere og jagthunde, UV-jagt og meget mere.

Jagt & Outdoor 2018 finder sted i dagene fra d. 23. - 25. marts i Odense Congress Center. Messen er åben fredag kl. 14.00 til 19.00 og lørdag-søndag kl. 9.00 til 17.00.

 

Nyheder

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig og din hund. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Igen i år får messen et stort fluefisker-område. I løbet af tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.