English
Du er her:
Nyhed >> Nyt område med fluefiskeri >>

Igen i år får Jagt & Outdoor messen et stort fluefisker-område. I løbet af messens tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebindings konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.

 

Jagt & Outdoor messen præsenterer påny et stort område med fokus på fluefiskeri, som kommer til at tilbyde de besøgende et væld af aktiviteter, foredrag og underholdning.

Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund har sammen lavet et natur-formidlingsprojekt under navnet ’Bliv NaturligVis’, som under Jagt & Outdoor messen vil være ansvarlige for det nye fluefisker-område.

 

Drop In fluebindings konkurrence

Her kan de besøgende blandt andet deltage i Drop In fluebindings konkurrence, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier. Det er gratis at deltage, og ovennævnte afholdes fredag, lørdag og søndag i Hal C. Er man ikke konkurrencemenneske, kan man også få inspiration og gode råd fra de lokale professionelle fluebindere, som vil binde deres signaturfluer.

 

Fluekasteopvisning, konkurrence og gode råd

I området vil der også være en stor kastepool, hvor der vil være fluekasteopvisning og præcisionskastekonkurrence med spinnestang. Det kan du læse mere om her.

De besøgende på messen vil også få gode råd og kasteinstruktion fra ZPEY, som hver dag mellem kl. 14.00 - 16.00 står klar til at hjælpe både nye og garvede fluekastere hos Bliv NaturligVis.

 

Præcisionkastekonkurrencen foregår hver dag i Hal C fra kl. 10.00 – 11.00 og igen fra kl. 14.00 - 15.00.

 

Partér og spis en fasan og mød Ulrik Ørskov

Alle messens dage vil det også være muligt at prøve at partere en fasan sammen med jægeren og kogebogsforfatteren René Jantzen. Efterfølgende vil fasanen blive tilberedt over åben ild, og de besøgende kan få lov at smage den. Det sker i Hal C hver dag mellem klokken kl. 12.00 - 15.00.

 

På hovedscenen i Hal A vil YouTube-ikonet Ulrik Ørskov underholde de besøgende med et foredrag omkring buejagt. Det foregår lørdag fra kl. 13.00 - 13.45.

 

Live fiskequiz og foredrag med Per Gylling

Hver dag vil lystfiskere og andre kunne deltage i Bliv NaturligVis’ fiskequiz. Det foregår live på standen og vil være en klassisk Kahoot quiz, så alle besøgende med en smartphone kan deltage. Der vil naturligvis være gode præmier til vinderne.

 

På messens sidste dag, søndag, vil Per Gylling fra Gylling Guidning holde et spændende foredrag om kystfiskeri efter havørred. Det foregår på hovedscenen i Hal A kl. 14.00.

 

Om Bliv NaturligVis

Bliv NaturligVis er Danmarks nyeste og mest gennemtænkte gratis naturformidlingstilbud, som bringer jagt og lystfiskeri på skolernes skema under åben skole for at udvikle børn og unges kendskab til og lyst til at dyrke jagten, lystfiskeriet og naturen.

Bliv NaturligVis er et samarbejde mellem Danmarks Jægerforbund og Danmarks Sportsfiskerforbund støttet af Nordea-fonden. Bliv NaturligVis tilbyder alle danske skoler gratis naturformidling via et landsdækkende netværk af frivillige formidlere og gratis undervisningsmaterialer.

 

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.