English
Du er her:
Nyhed >> Mød politiet i Odense og deres hunde >>

Danske politihundeførere og deres tjenestehunde hører til blandt verdens bedst uddannede. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne præsentere politiet i Odense på Jagt og Outdoor messen i den store hundehal i Hal B.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse. Det er lige fra at fange gerningsmænd på flugt, at finde bortgåede personer, til udfindelse af tekniske spor i forbindelse med forbrydelser.

Uddannelsen som politimand og ikke mindst tjenestehundefører / narkohundefører / eller sprængstofhundefører vil du kunne høre meget mere om på politiets stand på messen.  

 

Nyheder

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr. 

Skal du besøge den nye hundehal på Jagt & Outdoor messen d. 23.- 25. marts, så er der penge at spare, hvis du opretter en profil i Tryg Pote app’en. Ved at vise din app-forside i døren, får du nemlig halv pris på entrébilletten til én voksen.