English
Du er her:
Nyhed >> Mød politiet i Odense og deres hunde >>

Danske politihundeførere og deres tjenestehunde hører til blandt verdens bedst uddannede. Derfor er det en stor fornøjelse at kunne præsentere politiet i Odense på Jagt og Outdoor messen i den store hundehal i Hal B.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse. Det er lige fra at fange gerningsmænd på flugt, at finde bortgåede personer, til udfindelse af tekniske spor i forbindelse med forbrydelser.

Uddannelsen som politimand og ikke mindst tjenestehundefører / narkohundefører / eller sprængstofhundefører vil du kunne høre meget mere om på politiets stand på messen.  

 

Nyheder

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig og din hund. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Igen i år får messen et stort fluefisker-område. I løbet af tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.