English
Du er her:

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig og din hund. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Igen i år får messen et stort fluefisker-område. I løbet af tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.

Et samarbejde med Danmarks Jægerforbund gør, at de besøgende kan se frem til at opleve Bobby Robertson, en af Europas bedste jagthundetrænere og –avlere. 

Jagt under vand bliver mere og mere populært i Danmark, og der er mange muligheder for at få råvarer med hjem fra vandkanten og under havets overflade. Mød Morten Rosenvold Villadsen, når han holder foredrag søndag d. 25. marts kl. 12.00.

Når man går på jagt, er det ekstremt vigtigt at have et nært og tillidsfuldt forhold til sin hund. Janne Vendelbo vil give konkrete tips og råd til, hvordan du bedst træner din hvalp.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse.

Mange spørger sig selv op til jul: ”hvad giver man manden, der har alt?”. Hos Jagt & Outdoor synes vi, at du skal give ham billetter til messen d. 23. – 25. marts 2018.

Mød Morten Hilmer på Jagt & Outdoor. Han fortæller om alt fra den barske natur, ensomheden og det tætte forhold til ens makker og slædehundene. 

Det går stærkt med salget af standene til Jagt & Outdoor 2018. Allerede nu kan arrangørerne bag messen melde ud, at Sparekassen Fyn Arena er udsolgt.

Mød Jesper Stagegaard på Jagt & Outdoor 2018! Han vil holde et spændende foredrag om ulve. Hvad er ulven egentlig for en størrelse? Er de farlige? Hvordan færdes de? 

Odense Congress Center har indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Det betyder en hal fyldt med jagthunderacer, forhandlere mm. 

Knap 14.000 besøgte Jagt & Outdoor 2016, som dermed satte ny rekord.

Medierne har haft stor interesse i Jagt & Outdoor, som i år har fået flot omtale af både udstillerne, foredrag og Odense Congress Center. 

Jagt & Outdoor fik en fantastisk start, da messen åbnede fredag kl. 14.00. Køen foran døren til indgangen ved Sparekassen Fyn Arena var lang op til messens åbning.

DM i lokkekald afholdes på ny under Jagt og Outdoor 2018 i Odense Congress Center

Billetsalget er i gang, og du har mulighed en unik jagtfilm med i købet, hvis du køber din billet til Jagt & Outdoor allerede nu.

Side  1 
 

Billetsalget er i gang, og du har mulighed en unik jagtfilm med i købet, hvis du køber din billet til Jagt & Outdoor allerede nu.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og information omkring Jagt & Outdoor

Find vej til messen