English
Du er her:

Mange spørger sig selv op til jul: ”hvad giver man manden, der har alt?”. Hos Jagt & Outdoor synes vi, at du skal give ham billetter til messen d. 23. – 25. marts 2018.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse.

Der er lagt op til eventyrberetninger og imponerende fotoreportager, når Morten Hilmer holder foredrag på Jagt & Outdoor. Den tidligere patruljemand fortæller om alt fra den barske natur, ensomheden og det tætte forhold til ens makker og slædehundene. 

Det går stærkt med salget af standene til Jagt & Outdoor 2018. Allerede nu kan arrangørerne bag messen melde ud, at Sparekassen Fyn Arena er udsolgt.

Mød Jesper Stagegaard på Jagt & Outdoor 2018! Han vil holde et spændende foredrag om ulve. Hvad er ulven egentlig for en størrelse? Er de farlige? Hvordan færdes de? Få svar på det og meget mere d. 23.-25. marts 2018 i Odense Congress Center. 

Odense Congress Center har indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Dette betyder at den sidste, af i alt 4 haller, i 2018 vil være fyldt med jagthunde racer, forhandlere af foder m.m.

Knap 14.000 besøgte Jagt & Outdoor 2016, som dermed satte ny rekord.

Medierne har haft stor interesse i Jagt & Outdoor, som i år har fået flot omtale af både udstillerne, foredrag og Odense Congress Center. 

Jagt & Outdoor fik en fantastisk start, da messen åbnede fredag kl. 14.00. Køen foran døren til indgangen ved Sparekassen Fyn Arena var lang op til messens åbning.

DM i lokkekald afholdes på ny under Jagt og Outdoor 2018 i Odense Congress Center

Billetsalget er i gang, og du har mulighed for at sikre dig en billet til branchens største messe til dig selv eller til en du holder af.

Side  1 
 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og information omkring Jagt & Outdoor

Find vej til messen