English
Du er her:

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr. 

Skal du besøge den nye hundehal på Jagt & Outdoor messen d. 23.- 25. marts, så er der penge at spare, hvis du opretter en profil i Tryg Pote app’en. Ved at vise din app-forside i døren, får du nemlig halv pris på entrébilletten til én voksen.

Traditionen tro vil der være auktion med jagtrejser. I år er der flere end 37 registrerede rejser til 14 forskellige lande, og tilsammen udgør rejserne en værdi på mere end 1 million kroner.

I år er det spejderne fra Polarstjernen i Odense, som står for området på Jagt & Outdoor messen. De har strikket det perfekte, børnevenlige aktivitetsprogram sammen, som børnene kan forlyste sig med.

Justitsminister Søren Pape Poulsen lægger vejen forbi Jagt & Outdoor for at få et indblik i jægernes verden og deltage i debat om våbenlovgivningen i Danmark. 

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Der er mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I et stort fluefisker-område får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.

Et samarbejde med Danmarks Jægerforbund gør, at de besøgende kan se frem til at opleve Bobby Robertson, en af Europas bedste jagthundetrænere og –avlere. 

Jagt under vand bliver mere og mere populært i Danmark. Mød Morten Rosenvold Villadsen, som vil fortælle om de mange muligheder der er under havets overflade. 

Når man går på jagt, er det ekstremt vigtigt at have et nært og tillidsfuldt forhold til sin hund. Janne Vendelbo vil give konkrete tips og råd til, hvordan du bedst træner din hvalp.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse.

Mange spørger sig selv op til jul: ”hvad giver man manden, der har alt?”. Hos Jagt & Outdoor synes vi, at du skal give ham billetter til messen d. 23. – 25. marts 2018.

Mød Morten Hilmer på Jagt & Outdoor. Han fortæller om alt fra den barske natur, ensomheden og det tætte forhold til ens makker og slædehundene. 

Det går stærkt med salget af standene til Jagt & Outdoor 2018. Allerede nu kan arrangørerne bag messen melde ud, at Sparekassen Fyn Arena er udsolgt.

Mød Jesper Stagegaard på Jagt & Outdoor 2018! Han vil holde et spændende foredrag om ulve. Hvad er ulven egentlig for en størrelse? Er de farlige? Hvordan færdes de? 

Odense Congress Center har indgået et spændende samarbejde med Danmarks Jægerforbund. Det betyder en hal fyldt med jagthunderacer, forhandlere mm. 

Knap 14.000 besøgte Jagt & Outdoor 2016, som dermed satte ny rekord.

Side  1  2  |
 

Billetsalget er i gang, og du har mulighed en unik jagtfilm med i købet, hvis du køber din billet til Jagt & Outdoor allerede nu.

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og information omkring Jagt & Outdoor

Foredrags- og Aktivitetsprogam

Igen i år er der på Jagt & Outdoor masser af spændende foredrag og aktiviteter. Se det fulde program her.

Find vej til messen