English
Du er her:
Nyhed >> Køb din billet >>

Køb din billet til Jagt & Outdoor 

Billetsalget er i fuld gang, og du har mulighed for at sikre dig en billet til branchens største messe til enten dig selv eller til en, du holder af.

Og der er god grund til at besøge Jagt & Outdoor messen, som i år har et væld af spændende foredrag med bl.a. Jesper Stagegaard, Morten Hilmer, Janne Vendelbo og Morten Rosenvold Villadsen.

Hvis du køber din billet allerede nu, så får du samtidig adgang til en unik jagtfilm om jagt med stående hunde fra Hunters Magazine.com. 

Du kan gense filmen ligeså mange gange, du ønsker det, i en hel måned gældende fra købsdato. 

Du kan købe din billet til Jagt & Outdoor messen her

Eksotiske savannedyr, traditionelle krondyr og jagthunde

Vores mange udstillere giver dig samtidig et indblik i jagt- og safarirejser, hvor de viser en række prisvindende trofæer frem - lige fra eksotiske savannedyr til mere traditionelle krondyr. Derudover kan du få helt ny viden og blive opdateret på de nyeste tendenser og produkter i branchen.

Som noget helt nyt har vi også udvidet med endnu en hal, som giver os plads til 25 forskellige jagtrunderacer, nye udstillere og et sceneområde med plads til opvisninger. Du kan læse mere om vores nye hundehal her

 

Som altid vil du som besøgende have mulighed for at møde eksperter indenfor en række områder og få skarpe priser på udstyr, tøj og rejser, så du kan blive klar til din næste jagt.

 

 Vi glæder os til at se dig på Jagt & Outdoor messen!

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.