English
Du er her:
Nyhed >> Giv billetter til Jagt & Outdoor i julegave >>

Mange spørger sig selv op til jul: ”hvad giver man manden, der har alt?”. Hos Jagt & Outdoor synes vi, at du skal give ham billetter til messen d. 23. – 25. marts 2018 i Odense Congress Center.

Her er der mulighed for at deltage i den traditionsrige auktion, hvor man kan byde på spændende jagtrejser, udstyr, våben og meget mere.

Der er også mulighed for at høre spændende foredrag, bl.a. med tidligere patrujlemand hos Sirius, Morten Hilmer, som vil fortælle om sine oplevelser på den grønlandske is. Derudover vil Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Safari, fortælle om ulvehunde.

Vi vil løbende offentliggøre flere foredragsholdere, som vil sætte fokus på de mange spændende jagt- og outdoor oplevelser, de har haft.

 

Så mangler du den helt rigtige gave til din far, onkel, mand, bror eller måske veninde, så kan du købe en billet til Jagt & Outdoor messen her.

Billetten giver samtidig adgang til en unik jagtfilm om jagt med stående hunde fra Hunters Magazine.com. Du kan gense filmen ligeså mange gange, du ønsker det i en hel måned gældende fra købsdato. 

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.