English
Du er her:
Nyhed >> Giv billetter til Jagt & Outdoor i julegave >>

Mange spørger sig selv op til jul: ”hvad giver man manden, der har alt?”. Hos Jagt & Outdoor synes vi, at du skal give ham billetter til messen d. 23. – 25. marts 2018 i Odense Congress Center.

Her er der mulighed for at deltage i den traditionsrige auktion, hvor man kan byde på spændende jagtrejser, udstyr, våben og meget mere.

Der er også mulighed for at høre spændende foredrag, bl.a. med tidligere patrujlemand hos Sirius, Morten Hilmer, som vil fortælle om sine oplevelser på den grønlandske is. Derudover vil Jesper Stagegaard, direktør i Ree Park Safari, fortælle om ulvehunde.

Vi vil løbende offentliggøre flere foredragsholdere, som vil sætte fokus på de mange spændende jagt- og outdoor oplevelser, de har haft.

 

Så mangler du den helt rigtige gave til din far, onkel, mand, bror eller måske veninde, så kan du købe en billet til Jagt & Outdoor messen her.

Billetten giver samtidig adgang til en unik jagtfilm om jagt med stående hunde fra Hunters Magazine.com. Du kan gense filmen ligeså mange gange, du ønsker det i en hel måned gældende fra købsdato. 

 

Nyheder

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Din hund får mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. Læs mere om, hvordan du tilmelder dig og din hund. 

Rekordmange udstillere har i år købt en stand på messen. Når dørene åbnes for besøgende d. 23. - 25. marts bliver det derfor også med alle fire haller i brug. Det gør dette års messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

Igen i år får messen et stort fluefisker-område. I løbet af tre dage får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.