English
Du er her:

Billetsalget er i gang, og du har mulighed en unik jagtfilm med i købet, hvis du køber din billet til Jagt & Outdoor allerede nu.

Foredrags- og Aktivitetsprogam

Igen i år er der på Jagt & Outdoor masser af spændende foredrag og aktiviteter. Se det fulde program her.

Den Store Rejseauktion

Skal du byde på en jagt- eller safarirejse på vores store auktion? Læs om de mere end 37 rejser er fordelt på 14 forskellige lande.

Justitsminister Søren Pape Poulsen lægger vejen forbi Jagt & Outdoor for at få et indblik i jægernes verden og deltage i debat om våbenlovgivningen i Danmark. 

Nyeste videoer

En uge til jagt & Outdoor!

En måned til Jagt & Outdoor!

Er din hund en vaskeægte jagthund, der har formidable evner inden for apportering? Der er mulighed for at dyste mod andre hunde om titlen som landets bedste i indoor apportering. 

Mød Morten Hilmer på Jagt & Outdoor. Han fortæller om alt fra den barske natur, ensomheden og det tætte forhold til ens makker og slædehundene. 

I et stort fluefisker-område får de besøgende mulighed for at deltage i Drop In fluebinding konkurrence og madlavning over åben ild, ligesom der vil være fluekasteopvisning og spændende foredrag.

Politiet i Odense vil give publikum et indblik i de mange forskellige opgaver, som deres tjenestehunde skal kunne løse.

Billetsalget er i gang, og du har mulighed en unik jagtfilm med i købet, hvis du køber din billet til Jagt & Outdoor allerede nu.

Mød os på Facebook

Følg med på Jagt og Outdoors Facebook side og få de sidste nye informationer, billeder og meget andet.

Sådan finder du vej til Jagt & Outdoor. Læs mere om indgang og parkeringsmuligheder ved Odense Congress Center.