English
Du er her:
Nyhed >> Foredrag om Schweiss-hunde >>

Der er masser af spændende indhold at komme efter på Jagt & Outdoor 2018, hvis man er hundeinteresseret.

Det betyder bl.a. at den sidste, af i alt fire haller vil være fyldt med jagthunderacer, forhandlere af foder, udstyrsbutikker, dyrlæger m.m. Derudover byder Jagt & Outdoor på masser af spændende foredrag og oplæg, gennem de tre dage messen varer.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret.

Kim Bennedsen har mange års erfaring i arbejde med Schweiss-hunde, og vil i løbet af foredraget og opvisningen fortælle om bl.a. arbejdet med hundene fra hvalp til Schweiss hund og også vise lidt praktisk arbejde.

Så book kalenderen fredag den 23. marts kl. 17.00 i ”hundehallen”, hvor du kan opleve Kim Bennedsen og blive meget klogere på Schweiss-hunde.

Vi ses til Jagt & Outdoor!

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.