English
Du er her:
Nyhed >> Flot omtale af Jagt & Outdoor >>

Jagt & Outdoor messen fik en fantastisk start på årets messe. De mange udstillere på messen har været gode til at gøre opmærksomme på deres deltagelse både på deres hjemmeside og på Facebook.

 

Også medierne har haft stor interesse i Jagt & Outdoor, som i år har fået flot omtale af både udstillerne, foredrag og Odense Congress Center. Medierne sendte journalisterne ud på messen for, at de med egne øjne kunne opleve, hvordan det er at være en del af Jagt & Outdoor.

 

TV2 Fyn kom forbi Jagt & Outdoor på messens første dag. Her blev der lavet indslag om undervandsjagt med Diving 2000, lyddæmpere med norske A-tec, antikke jagtbøsser hos Bruun Rasmussen Kunstauktioner og safarirejser med Nordisk Safari Klub.

Derudover fik projektleder Hans Henrik Jacobsen også lejlighed til at fortælle om årets Jagt & Outdoor messe. Du kan se hele indslaget fra TV2 Fyn her.

TV2 Fyn sluttede ligeledes søndags nyhedsudsendelse af med billeder fra Jagt & Outdoor, hvor det var rovfuglene fra Falkecenter Samsø, der var i fokus. Se indslaget her. 

 

Jagt & Outdoor messen fik også besøg af Fyens Stiftstidende, som fik mulighed at møde uglen Olivia fra Falkecenter Samsø og Samsø Efterskole. Uglen Olivia var også populær blandt de mange besøgende på messen, og det var især det imponerende vingefang, der fik folk til at stoppe op. Fyens Stiftstidende bragte en længere artikel i lørdagens avis, samt en artikel på fyens.dk, som du kan læse her.

Fyens Stiftstidende dækkede ligeledes DM i lokkekald på messens sidste dag. Det førte både til en forside på Fyens Stiftstidendes Odense sektion og en længere artikel i avisen. Samtidig skrev de en artikel på deres hjemmeside om det uofficielle danmarksmesterskab i lokkekald

 

Radiokanalen P4 Fyn omtalte også Jagt & Outdoor messen. Lørdag morgen var hovedforedragsholder Camilla Ottesen i studiet, hvor hun fortalte om at være kvindelig jæger. Søndag morgen var der indslag med både Danmarks Jægerforbund og Diving 2000.

Jægernes Magasin har op til weekenden omtalt Jagt & Outdoor messen på deres hjemmeside. Da Jagt & Outdoor endelig gik i gang offentliggjorde de videoen af de sidste forberedelser op til messens start. Se videoen her

 

Opdateres løbende...

 

Nyheder

17.000 besøgte Jagt & Outdoor messen, og dermed sætter messen ny rekord. Alle fire haller var i brug, hvilket gjorde årets messe til den største Jagt & Outdoor messe nogensinde.

I samarbejde med Danmarks Jægerforbund kan Jagt & Outdoor på årets messe byde på et foredrag med Kim Bennedsen fra Miljø og Fødevareministeriets Schweiss Registret. Det sker fredag den 23. marts kl. 17.00.

Som besøgende har du mulighed for at deltage i den store spændende publikumskonkurrence med fantastiske præmier som alle venligst er doneret af udstillere på messen. Præmierne har en samlet værdi af mere end 45.000 kr.