English
Du er her:

Advarsel mod Fair Guide og lignende

Advarsel.png

En del af vores udstillere bliver desværre med jævne mellemrum kontaktet af firmaer, der tilbyder optagelse i diverse "udstiller index" / "messeguides".
 
Vi har p.t. kendskab til følgende firmaer, som ser ud til at benytte nogenlunde samme forretningsmetoder:
 
Fair Guide i Østrig (Construct Data Verlag AG og www.fairguide.com)
Expo-Guide med adresse i Mexico (www.expo-guide.com)
Event-Fair (wwwdb s.r.o i Bratislava, Slovakiet, www.eventandfair.org)
 
Firmaerne tilbyder typisk optagelse/annoncering i hjemmesidens messeguide. Det fremgår ikke tydeligt ved fremsendelsen af tilbuddet, men vi gør opmærksom på, at man ved underskrivelse af en kontrakt typisk binder sig til at betale et større beløb for en periode på tre år.
 
Odense Congress Center har på intet tidspunkt haft noget med disse firmaer at gøre og har ikke udleveret navne eller adresser på udstillere. Disse skaffer firmaerne sig selv ved at kopiere fra de forskellige udstillingers hjemmesider.
 
Eks.vis. Fair Guide/Construct Data Verlag AG opererer i flere lande, og i Tyskland er der afsagt dom i en sag mod firmaet. Construct Data Verlag AG er blevet dømt for bedrageri, de har ikke ret til at gøre krav om betaling gældende mod en kunde, der havde underskrevet firmaets formular, kundens optagelse på internetsiden skal slettes, og Construct Data Verlag AG skal betale begge parters sagsomkostninger.
 
Odense Congress Center tager stærkt afstand fra firmaernes metoder, og generelt opfordrer Odense Congress Center vore udstillere til at være opmærksomme, hvis de bliver kontaktet af firmaer, der tilbyder den type ydelser og/eller påstår at have et samarbejde med OCC.
 
Vores udstillere er altid velkomne til at kontakte os for en verificering af eventuelle samarbejder med eksterne firmaer. 

jagt_image[1].jpg

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få nyheder og information omkring Jagt & Outdoor